Starea de sănătate a actorului Ion Dichiseanu s-a îmbunătățit. Primele declarații ale Ioanei Dichiseanu: "Tata e mai bine"

Fiica actorului Ion Dichiseanu, Ioana Dichiseanu, a făcut primele declarații despre starea de sănătate a tatălui său.

Ion Dichiseanu
Ion Dichiseanu și fiica lui[Sursa foto: Facebook]
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Ion Dichiseanu este internat de mai bine de trei luni la Spitalul Floreasca. Fiica actorului a făcut primele declarații despre starea de sănătate a actorului. 

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu

Ioana Dichiseanu, fiica actorului Ion Dichiseanu, a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a tatălui său.

Se pare că se simte mult mai bine la momentul actual, însă urmează o recuparere, care se va extinde pe mai multe luni. Cu toate acestea, Ioana îl așteaptă cu nerăbdare acasă pe tatăl ei.

Ion Dichiseanu
Ioana și Ion Dichiseanu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

Citeste si: Fiica lui Ion Dichiseanu face declarații șocante despre medicii care l-au îngrijit pe actor: "Vreau să dovedesc că a fost malpraxis"

„Tata e mai bine, din fericire, medicii de la Spitalul Floreasca au identificat bacteria care i-a provocat atâtea probleme și acum a scăpat de ea. Dar va mai dura recuperarea, nu știm exact cât, el având și alte probleme, cu tensiunea, cu inima, iar acestea i-au afectat și plămânii”, a spus Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu, pentru fanatik.ro.

Ioana Dichiseanu susținea că analizele tatălui său au fost interpretate greșit de medicii de la clinica privată, unde actorul a fost dus prima dată.

Aceasta vrea chiar să apeleze și la un avocat pentru a dovedi că a fost vorba de malpraxis. 

„  S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT. CT-ul a fost interpretat nu foarte concludent.

Vreau să mă consult întâi cu un avocat și să mi se spună ce șanse am să dovedesc că a fost malpraxis.

(…) S-a întâmplat la un consult privat, la o clinică privată (…) Voi strânge dovezile și le voi pune cap la cap (…) Analizele au fost interpretate greșit. Ni s-a spus că este cancer.

Nu are niciun cancer! Deci oamenii de acolo au citit că ar avea cancer. L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva și o biopsie.

La acea biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul. Nu este vorba despre coronavirus. Este o bacterie foarte agresivă. Din punctul meu de vedere este o minune că vorbim despre el astăzi și că este încă alături de noi. A avut un diagnostic greu. Așa a ajuns la Spitalul Floreasca și medicii de acolo l-au pus pe picioare  „, a explicat Ioana Dichiseanu la Antena 3.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ioana Dichiseanu, ultimele vești despre starea de sănătate a tatălui său! În ce stare se află Ion Dichiseanu

Fiica lui Ion Dichiseanu, declarații emoționante despre tatăl său! Actorul este internat la secția de terapie intensivă

Ion Dichiseanu se află în stare gravă la spital! Cu ce probleme de sănătate se confruntă actorul: "Se află la terapie intensivă..."

In aceasta noapte, 4 zodii au scapat de probleme

Vine sfârşitul lumii! Prăpăd în cea mai rece regiune a Planetei. Imaginile sunt apocalitice

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Alertă mondială. Viruși străvechi vor fi eliberați. Ce e grupul celor 28?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies