Starea de sănătate a lui Marcel Pavel s-ar fi înrăutățit. Artistul nu poate să respire singur. Declarații tulburătoare de pe patul de spital: „Mi-a fost aproape fatală”

Artistul Marcel Pavel a trecut prin clipe cumplite în ultimele zile. Chiar el a declarat că din cauza dublei pneumonii, starea de sănătate i s-a agravat.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Starea de sănătate a lui Marcel Pavel s-ar fi înrăutățit. Artistul nu poate să respire singur. Declarații tulburătoare de pe patul de spital: „Mi-a fost aproape fatală”
pavel


In articol:

Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu trei zile, după ce s-a simțit rău timp de mai multe zile. În urma testului, s-a confirmat faptul că artistul a fost infectat cu COVID-19 și a fost transportat cu izoleta la spital.

Starea de săntate a lui Marcel Pavel s-ar fi agravat

Acum apar noi informații despre artist, iar lucrurile nu par să arate chiar bine. Se pare că starea de sănătate a lui Marcel Pavel s-ar fi înrăutățit sâmbătă dimineață, din momentul în care, a început tratamentul, așa cum a spus chiar el. 

Citeste si: Ludovic Orban, despre al doilea val de coronavirus „Am putea vorbi de...”

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Primele imagini de la botezul lui Dominic, copilul Siminei și al lui Alex Zănoagă de la Puterea dragostei

Citeste si: S-A AFLAT ABIA ACUM! Costin Mărculescu a scos două melodii cu zece zile înainte de a muri! Așa suna glasul lui ultima oară! EXCLUSIV AUDIO!

Marcel Pavel a fost pus pe perfuzii și i-a fost pusă și masca de oxigen deoarece se pare că artistului îi este greu să respire singur. Mai mult decât atât, acesta acuză și dureri musculare, dar continuă să își păstreze optimismul și speră să revină cât mai repede pe scenă. Dubla pneumonie îi afectează și mai tare starea de sănătate.

Starea de sănătate a lui Marcel Pavel s-ar fi înrăutățit. Artistul nu poate să respire singur. Declarații tulburătoare de pe patul de spital: „Mi-a fost aproape fatală”
pavel

“Bună dimineaţa, dragi prieteni! În ultimele zile am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele sociale! (...) contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! (...)

Acum, cu ajutorul bunului Dumnezeu şi al întreg personalului Institutului Matei Balş, condus impecabil de către dl Streinu Cercel, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut şi voi reveni la viaţă cum s-ar spune!”, a scris Marcel.

„Acum mă simt ceva mai rău, pe mine mă afectează cel mai tare zona plămânilor. Saturația oxigenului este relativ mică. Ceea ce simt eu acum pe pielea mea, nu pot să spun decât că sunt de acord cu specialiștii care s-au ocupat de testarea mea”, a spus Marcel Pavel la un post de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Alina Pușcaș, noi declarații de pe patul de spital, după ce s-a infectat cu coronavirus: „Sunt într-o situație...”

VIDEO! Lygia Alexandrescu, despre grătarul perfect! Secretele unui grătar care te păstrează în formă

Superalimentul care însănătoșește inima și vasele de sânge: Este un adevărat elixir

ȘOC TOTAL! Bianca Drăgușanu, umilită și trădată cu cu cea mai bună prietenă! ”Am avut încredere în ea… Sunt dezamăgită” Când s-a întâmplat asta!

Vulpița a început să plângă în direct. Printre lacrimi, a recunoscut TOT

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies