„State de Romania” se retrage din lumea artistica! Anuntul trist facut de Gheorghe Visu: „Vania, poate ca ultimul spectacol!” | EXCLUSIV

Fanii au aflat ca „State de Romania” se retrage, actorul Gheorghe Visu fiind tentat sa nu mai joace in piesele de teatru pentru a se ocupa de nepotelul sau.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Anuntul ca „State de Romania” se retrage a fost dat chiar de Gheorghe Visu, actorul care a dat viata celebrului personaj de telenovela. Inaintea spectacolului „Vania şi Sonia şi Maşa şi Spike”, din 8 martie, de la Teatrul Odeon, Visu a facut un anunt surprinzator. (vezi cum arata sotia lui Gheorghe Visu)

 „State de Romania” se retrage. Fiica lui il va face bunic

“Vania... “, poate că ultimul spectacol”, a postat Gheorghe Visu, care are 66 de ani. „De ce ultimul?”, a intrebat un admirator. „Andreea face un bebe”, a explicat actorul, care a vorbit despre fiica sa ce va naste, el urmand sa devina bunic cat de curand.

„State de Romania” se retrage: "Nu se poate! Eu nu am apucat sa va vad"

Fanii nu au primit bine vestea ca „State de Romania” se retrage. „Maestre, inca pe atitia ani sa mai jucati teatru si filme pa citi ani ati jucat pina acuma, faceti parte din generatia celor mai buni actori pe care ia avut Romania, multi ani inainte si sanatate...Nu se poate! Eu nu am apucat sa va vad...”, i-au transmis fanii lui Gheorghe Visu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: