Stiri

Statul ofera 10.000 de euro copiilor nascuti dupa aceasta data! Cum poti intra in posesia banilor

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Statul ofera 10.000 de euro copiilor nascuti dupa aceasta data! Cum poti intra in posesia banilor
 
Pentru copiii nascuti dupa data de 1 ianuarie 1018, statul roman vrea sa ofere suma de 10.000 de euro pentru a putea sa-si continue sutudiile, sa-si deschida o afacere sau sa-si cumpere o casa. 
 
O super veste la inceput de vara vine pentru copii din Romania care s-au nascut sau se vor naste dupa data de 1 ianuarie 2018. Statul roman vrea sa le ofere cate 10.000 de euro pentru a putea sa isi continue studiile, sa-si deschida o afacere sau sa isi cumpere o casa.
 
 
Zilnic, acestor copii, statul roman le va depune la CEC Bank o suma, astfel incat, cu tot cu dobanzi, in momentul implinirii a 18 ani, fiecare copil sa aiba in cont 10.000 de euro. De aceasta lege pot beneficia si copiii moldovenilor care detin cetatenia romana, potrivit RTV.
 
Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune