Stiri

Statul ofera 10.000 de euro copiilor nascuti dupa aceasta data! Cum poti intra in posesia banilor

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Statul ofera 10.000 de euro copiilor nascuti dupa aceasta data! Cum poti intra in posesia banilor
 
Pentru copiii nascuti dupa data de 1 ianuarie 2018, statul roman vrea sa ofere suma de 10.000 de euro pentru a putea sa-si continue sutudiile, sa-si deschida o afacere sau sa-si cumpere o casa. 
 
O super veste la inceput de vara vine pentru copii din Romania care s-au nascut sau se vor naste dupa data de 1 ianuarie 2018. Statul roman vrea sa le ofere cate 10.000 de euro pentru a putea sa isi continue studiile, sa-si deschida o afacere sau sa isi cumpere o casa.
 
 
Zilnic, acestor copii, statul roman le va depune la CEC Bank o suma, astfel incat, cu tot cu dobanzi, in momentul implinirii a 18 ani, fiecare copil sa aiba in cont 10.000 de euro. De aceasta lege pot beneficia si copiii moldovenilor care detin cetatenia romana, potrivit RTV.
 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune