Steagul Romaniei a fost arborat la spitalul unde a nascut Elena Udrea! Vezi cati bani a platit fostul ministru clinicii private din Costa Rica! | EXCLUSIV

Directorul clinicii private din Costa Rica a spus ca steagul Romaniei a fost arborat la spitalul unde a nascut Elena Udrea.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Potrivit obiceiului institutiei sanitare din Costa Rica, steagul Romaniei a fost arborat la spitalul unde a nascut Elena Udrea. Fostul ministru a dat viata unei fetite, joi, la spitalul Cima din San Jose, iar pe perioada internarii, in fata spitalului, a fost pus drapelul Romaniei. “Este o tradiţie a spitalului. E modul nostru de a-i saluta pe pacienţii străini. Cam 30 la sută dintre pacienţii care se tratează anual la noi sunt străini. Cei mai mulţi sunt americani şi canadieni, dar vin pacienţi şi din Europa sau Africa", a dezvaluit directorul spitalului pentru Gazeta sporturilor.

Steagul Romaniei a fost arborat la spitalul unde a nascut Elena Udrea: "Taxa spitalului este de 1.500 de dolari"

“Potrivit directorului Ayon, o pacientă care naşte la Cima plăteşte în jur de 5.000 de dolari. Taxa spitalului este de 1.500 de dolari, iar restul merge către doctorul independent care este contractat de spital. Un "suite", un apartament din maternitatea aflată la etajul 2, are un salon spaţios pentru o pacientă şi nou-născutul ei, dar şi un living luminos cu trei fotolii şi o canapea pentru vizitatori, în care poţi intra pe o uşă separate”, a mai dezvaluit gsp.ro. (vezi ce spun astrologii despre fetita Elenei Udrea)

fara descriere

 

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate