Stefan Banica jr a fost luat din Armata ca sa joace in Liceenii: „Nu ma interesa sa iau proba, venisem sa mananc acasa. M-au mutat la Bucuresti cu dispozitie de la ministru, de la partid” | DEZVALUIRI

Stefan Banica jr a dezvaluit cum a prins rolul principal in filmul „Liceenii”.

Autor: Matei Vaihan

Stefan Banica jr a devenit celebru la 19 ani, in 1986, cand a aparut in filmul „Liceenii”, regizat de Nicolae Corjos. El a dezvaluit in ce context a prins rolul care i-a marcat cariera.  „Am intrat în '85 la Institut, dar fiind încorporabil am plecat imediat nouă luni la Craiova. Atunci s-a făcut castingul pentru «Liceenii». S-a făcut cu ambele Institute de Teatru care existau atunci în România, cel de la Bucureşti şi Târgu-Mureş”, a povestit Stefan.

( vezi cum a reactionat Stefan dupa ce un fan i-a criticat vestimentatia).

„Cu absolut toţi studenţii care se puteau potrivi vârstei. N-au fost mulţumiţi, şi regizorul Corjos, un alt om important pentru mine, a întrebat: „Alţi oameni nu mai sunt? Ba da. Mai sunt patru amărâţi în armată la Craiova. Aduceţi-i şi pe aceia”,  a marturisit Banica Jr in Jurnalul national. 

Citeste si: Ce spunea Stefan Banica imediat dupa despartirea de Mihaela Radulescu: "La multi exista dorinta de a-si construi pentru public o alta imagine decat cea reala!”

„Ne-au adus. Eram trei studenţi la actorie şi unul la regie. Am dat probe la Buftea şi aia a fost. Nu mă interesa să iau proba, venisem să mănânc acasă. Mi s-a părut Occident faţă de ce era la Craiova. Am dat proba, am mâncat, după care am plecat înapoi. Telefonul a sunat. Ai luat rolul, începem treaba. Am venit practic cu două luni înainte să termin armata, m-au mutat la Bucureşti, cu dispoziţie de la ministru, de la partid”, a mai dezvaluit Stefan.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies