Stiri

Stefan Caramitru, amenintat cu puscaria dupa ce s-a luat de fiul lui Dragnea! "Sa-i vanam pe sobolanii de la #rezist!"

Val de amenintari la adresa fiului lui Ion Caramitru, dupa ce acesta a intrat in conflict cu Dragnea Jr.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


Stefan Caramitru a primit mai multe amenintari cu moartea si cu puscaria, dupa ce o bloggerita a dezvaluit ca acesta l-a apostrofat in plina strada pe fiul lui Liviu Dragnea. Amenintarile au fost facute pe contul de Facebook al fiului actorului, multe dintre acestea venind de pe conturi false.

„La puscarie, sobolan sorosist, tradator de tara ca si tac-tu, tradatorul de tara, participant la lovitura de stat, agent platit al americanilor si englezilor”

„Haideti sa-i vanam pe sobolanii de la #rezist in gaurile lor, acolo unde se dragheaza si in piata unde se prostitueaza!”

„Cocalar nenorocit”

„Copil prost crescut din tata sorosist”

„Ce te intrebi tu, needucat ce esti, de aia nu au fost destituiti sefii jandarmeriei! Cum agresezi tu oamenii, indiferent cine ar fi, pe strada, golanulu?! Educatia asta ti-a dat-o tat’tu?! Esti jalnic, un frustrat mizerabil”.

Stefan Caramitru: "A fost un conflict minor"

Acestea sunt doar cateva din mesajele postate in ultimele ore pe contul de soicalizare al lui Stefan Caramitru.
In urma cu cateva zile, o bloggerita dezvaluia ca fiul lui Liviu Dragnea si sotia lui au fost apostrofati de „fiul unui mare actor” pentru faptul ca au parcat blocand toata strada. Nora lui Liviu Dragnea ar fi reactionat dur si de aici s-a iscat un scandal in toata regula care s-a incheiat cu plangeri penale. Ulterior, presa a dezvaluit ca barbatul este fiul lui Ion Caramitru. Ieri, acesta a emis un comunicat de presa prin care a admis ca a avut „un conflict minor” in trafic cu doamnea Dragnea insa spune ca n u a agresat pe nimeni si nu a fost contactat de autoritati pentru a da explicatii. 

Galerie foto