Stefan de la Exatlon a fost la un pas sa nu participe la concursul din Republica Dominicana: „Ni s-au facut niste analize, iar participarea mea a fost pusa sub semnul intrebarii”

Fanii au aflat ca Stefan de la Exatlon a fost la un pas sa nu participe la competitie, din cauza firii sale bolnavicioase.

Autor: Matei Vaihan

Admiratorii au fost informati ca Stefan de la Exatlon a fost la un pas sa nu participe la concursul din Republica Dominicana. Intrebat de reporterul Auto Test Magazin cum s-a adaptat cu clima si cu insectele din insula din Caraibe, Stefan Floroaica a dezvaluit: „Aoleo! La început au sărit pe noi! Înainte să ne ducem acolo ni s-au făcut nişte vaccinuri, dar chiar şi aşa unii dintre noi au avut alergii.

Lui Cream i-au apărut nişte bube foarte urâte, după ce a fost ciupită de insecte. Eu am rezistat, surprinzător…”.( vezi pe cine si-a dorit Stefan sa sarute la Exatlon)

Stefan de la Exatlon a fost la un pas sa nu participe:" Eu eram cel mai bolnavicios”

Intrebat de ce a fost surprinzator, Stefan a explicat: „Înainte să plecăm în Republica Dominicană ni s-au făcut nişte analize, iar participarea mea a fost pusă sub semnul întrebării. Aveam probleme cu tensiunea, era cam mare, dar până la urmă am fost în regulă. Eu eram cel mai „bolnăvicios”, dar până la urmă nu am avut nicio problemă. La coteţ erau multe gângănii. La un moment dat pe mâna mea am văzut un ţânţar care mă înţepa, dar nu mă mai deranja.

Am văzut nişte broaşte ciudate, păianjeni mari, localnicii spuneau că sunt tarantule, iar şopârle erau peste tot. După căderea serii apărea un liliac, nu ştiu dacă era acelaşi în fiecare seară, intra în coteţ, se lovea de pereţi şi ieşea afara”.

Stefan de la Exatlon a fost la un pas sa nu participe: "N u stiam amploarea fenomenului"

Dupa un control medical, Stefan de la Exatlon a fost la un pas sa nu participe la competitie. „În timpul concursului nu ştiam amploarea fenomenului, dar la final am fost şocat când am aflat ce audienţe au fost şi ce cunoscuţi am devenit. Dintr-un „nimeni”… să fiu tot „nimeni”, dar cu notorietate. Oamenii mă salută pe stradă, ca şi cum m-ar cunoaşte de mult timp, iar eu le răspund la fel pentru că îmi transmit energia lor.

Este o realitate cu care am învăţat să trăiesc, mă bucur de ea, dar vine şi cu multe responsabilităţi”, a mai spus Stefan Floroaica.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mama Razboinicei Diana e mare sef in primarie! Ce venituri au parintii sexy-concurentei de la Exatlon?

Primele declaratii ale lui Beatrice Olaru dupa atacul de panica de la Exatlon: "Nu am stiut ce mi s-a intamplat"

Ce zice Giani Kirita despre Cristi Pulhac? E urmasul lui la Exatlon? "Are calitati, dar..."

Horoscop Zilnic Miercuri 14 Aprilie 2021: Unii nativi ar putea experimenta stări tensionate și stresante, precum Racii

Cutremur total: Veţi avea un război în Europa între două armate foarte formidabile

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Omenirea, în mare pericol! Avertismentul serviciilor de informații din SUA despre pandemie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies