Stefan de la Exatlon a fost la un pas sa nu participe la concursul din Republica Dominicana: „Ni s-au facut niste analize, iar participarea mea a fost pusa sub semnul intrebarii”

Fanii au aflat ca Stefan de la Exatlon a fost la un pas sa nu participe la competitie, din cauza firii sale bolnavicioase.

Autor: Matei Vaihan

Admiratorii au fost informati ca Stefan de la Exatlon a fost la un pas sa nu participe la concursul din Republica Dominicana. Intrebat de reporterul Auto Test Magazin cum s-a adaptat cu clima si cu insectele din insula din Caraibe, Stefan Floroaica a dezvaluit: „Aoleo! La început au sărit pe noi! Înainte să ne ducem acolo ni s-au făcut nişte vaccinuri, dar chiar şi aşa unii dintre noi au avut alergii.

Lui Cream i-au apărut nişte bube foarte urâte, după ce a fost ciupită de insecte. Eu am rezistat, surprinzător…”.( vezi pe cine si-a dorit Stefan sa sarute la Exatlon)

Stefan de la Exatlon a fost la un pas sa nu participe:" Eu eram cel mai bolnavicios”

Intrebat de ce a fost surprinzator, Stefan a explicat: „Înainte să plecăm în Republica Dominicană ni s-au făcut nişte analize, iar participarea mea a fost pusă sub semnul întrebării. Aveam probleme cu tensiunea, era cam mare, dar până la urmă am fost în regulă. Eu eram cel mai „bolnăvicios”, dar până la urmă nu am avut nicio problemă. La coteţ erau multe gângănii. La un moment dat pe mâna mea am văzut un ţânţar care mă înţepa, dar nu mă mai deranja.

Am văzut nişte broaşte ciudate, păianjeni mari, localnicii spuneau că sunt tarantule, iar şopârle erau peste tot. După căderea serii apărea un liliac, nu ştiu dacă era acelaşi în fiecare seară, intra în coteţ, se lovea de pereţi şi ieşea afara”.

Stefan de la Exatlon a fost la un pas sa nu participe: "N u stiam amploarea fenomenului"

Dupa un control medical, Stefan de la Exatlon a fost la un pas sa nu participe la competitie. „În timpul concursului nu ştiam amploarea fenomenului, dar la final am fost şocat când am aflat ce audienţe au fost şi ce cunoscuţi am devenit. Dintr-un „nimeni”… să fiu tot „nimeni”, dar cu notorietate. Oamenii mă salută pe stradă, ca şi cum m-ar cunoaşte de mult timp, iar eu le răspund la fel pentru că îmi transmit energia lor.

Este o realitate cu care am învăţat să trăiesc, mă bucur de ea, dar vine şi cu multe responsabilităţi”, a mai spus Stefan Floroaica.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mama Razboinicei Diana e mare sef in primarie! Ce venituri au parintii sexy-concurentei de la Exatlon?

Primele declaratii ale lui Beatrice Olaru dupa atacul de panica de la Exatlon: "Nu am stiut ce mi s-a intamplat"

Ce zice Giani Kirita despre Cristi Pulhac? E urmasul lui la Exatlon? "Are calitati, dar..."

Din noaptea aceasta, zodiile vor primi o veste foarte bună

Vadim Tudor se întoarce! PARTIDUL care aruncă în aer clasa politică

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Ce se întâmplă în aceste clipe cu Ion Iliescu? Se știe doar că medicii îl țin sub observație

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies