Ştefan de la Exatlon, mărturii despre cel mai ruşinos moment pentru el! "Aşa ceva nu o să mai fac niciodată"

Alex Nedelcu şi Ştefan Floroaica au pozat împreună pentru un pictorial TVMania. Cei doi foşti concurenţi de la Exatlon au stat de vorbă cu o echipă de filmare de la Teo Show prezentă la shooting.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

"Visam la chestia asta încă de când eram în Dominicană. Stăteam pe un buştean. Răstigniţi. Îţi mai aduci aminte?
Eram doar noi doi şi ne întrebam dacă, atunci când ne vom întoarce, vom ajunge pe coperta vreunei reviste sau ce vom face", a spus Ştefan Floroaica într-un interviu pentru Teo Show.

"Eu, cu părul ăla lung şi cu barba aia mare, nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge vreodată să fac vreun shooting", a adăugat Alex Nedelcu.

"Ne doream. Şi s-a adeverit până la urmă", au declarat Alex şi Ştefan, foşti concurenţi la Exatlon, în sezonul 1.

Ştefan şi-a adus aminte de un episod în care a fost foarte ruşinat.

fara descriere

"Aveam 14 ani, eram în oraşul meu natal, Piteşti. Prima mea defilare... Urma să port lenjerie intimă în mall-ul nostru de la Piteşti. Eu habar nu aveam ce trebuia să port. Iar în public erau cunoscuţi de-ai mei. Am murit de ruşine şi am spus că aşa ceva n-o să mai fac niciodată! Eram roşu de ruşine", a rememorat Ştefan Floroaica de la Exatlon la Kanal D.

Şi Alex a cochetat în trecut cu moda. "Eu în 2014 am fost la un festival de modă la Sibiu. M-am simţit destul de bine. Asta e a doua oară", a precizat Bentiţă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate