Stefan si Alex, fosti coechipieri in competitia Exatlon, despre conflictul dintre ei! De ce s-au certat cei doi prieteni!

Vedete

Stefan si Alex, fosti coechipieri in competitia Exatlon, despre conflictul dintre ei! De ce s-au certat cei doi prieteni!

Invitati la WOWBiz, Stefan si Alex, fosti concurenti Exatlon din echipa Razboincilor au vorbit despre un conflict care a aparut intre ei la un moment dat in timpul probelor.

 

Stefan Floroiaca si Alex Nedelcu, fosti concurenti ai show-ului Exatlon si coechipieri Razboinici au vorbit pentru prima data la WOWBiz despre conflictul iscat intre ei in timpul competitiei. Intre ei a aparut o discutie aprinsa dupa ce Stefan s-a suparat pe Bentita cand a tipat la el la finalul uneia dintre probe.

"El era putin inconstant. Era intr-o perioada de regasire a lui ca si sportiv si tin minte ca a ajuns acolo la final.
Mi-am dat seama mai tarziu ca probabil voia sa se relaxeze, sa fie mai calm in fata ultimul obstacol si eu l-am vazut ca a aruncat putin mai incet, nu se grabea si i-am zis 'Hai, ma, odata! Da-le! Ce mai stai?' Vedeam ca tot incearca, merge foarte incet, si le culege asa, nu se duce sa le ia repede. Si de aia m-am rastit la el si i-am zis 'Hai, da-le mai repede si hai sa incheiem punctul. Si atunci el s-a enervat pe mine, dar nu am avut nicio problema cu asta.
Ne-am invatat mecanisemele fiecaruia"
, a povestit Alex Bentita despre incidentul cu Stefan Floroaica.
 
"Imi ticaia fix in creieras vocea lui. (...)Nu imi placea sa primesc indicatii de pe margine. Le-am spus si toata echipa stia treaba asta. Nu vreau sa se tipe, nu vreau sa fiu incurajat, nu vreau sa mi se spuna ce sa fac la final. Mie mi-a placut sa merg pe instinctul meu, cum cred eu", a povestit Stefan.
 
"Eu din contra, le-am spus 'Uneori cand vezi ca nu sunt acolo si nu reactionez acolo, indruma-ma'. De mulote ori vocea coechipierului tau nu se potriveste cu starea ta de spirit. Recunosc, de cele mai multe ori m-au ajutat dar uneori ma simteam bulversat, dar nu am reactionat" a spus Alex Nedelcu.