Ştefania de la Puterea Dragostei, în costum de baie! Cât de sexy este

Ştefania de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai sexy concurente. Intrată în casă încă de la început, Ştefania este şi una dintre preferatele publicului.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Ştefania nu a format imediat un cuplu, însă în ultima perioadă ea şi Adelin sunt văzuţi tot mai mult timp împreună şi cei doi nu-şi ascund relaţia. Ştefania şi Adelin sunt şi iubiţi de public, asta şi pentru că spre deosebire de alţii, cei doi concurenţi nu provoacă scandaluri şi pare că vor să fie lăsaţi să-şi construiască relaţia.

Telespectatorii au putut sesiza încă de la început că Ştefania este extrem de sexy, rochiţele scurte şi mulate punându-i în evidenţă trupul. Iată însă cum arată tânăra în costum de baie.

Ştefania Urecheanu are 22 de ani şi a declarat că a venit la Puterea Dragostei  hotărâtă să-şi găsească un iubit şi pentru asta a spus că dacă un băiat îi va atrage atenţia, va face ea primul pas. A venit în emisiune în minte deja cu portretul celui care o va cuceri: înalt, cu un corp atletic, sigur nu cu ochi albaştri şi nu blond. Ei bine, portretul din minte se potriveşte perfect cu Adelin.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate