Ştefania, declaraţie de dragoste la "Puterea dragostei": "M-am îndrăgostit de Adelin!". Ce reacţie a avut acesta

Ştefania i-a făcut o declaraţie de dragoste lui Adelin la "Puterea dragostei". Ştefania şi-a împărtăşit sentimentele în faţa tuturor.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

"M-am îndrăgostit de Adelin", a spus Ştefania, fiind auzită în acel moment de toată lumea, inclusiv de Adelin."Eşti sigură de ceea ce simţi?", a întrebat-o Andreea Mantea pe Ştefania, ea dând asigurări că aşa este. "Altfel nu spuneam. Şi m-am gândit mult la asta. Şi m-am gândit mult la el".

"Am auzit.

Şi mie îmi place foarte mult de ea. I-am dat chiar o scrisoare şi o poză cu mine. Mai devreme am înţeles că poza cu mine a pus-o lângă poza ei", a reacţionat Adelin.

În ediţia de astăzi Mădălin şi Viorela au fost protagoniştii unor scene romantice , Rafaela declarând ulterior că a fost pentru prima dată când a avut impresia că cei doi formează cu adevărat un cuplu.

"Mădălin şi Viorela consider că de astăzi au început să formeze cu adevărat un cuplu. Până astăzi eu consideram că Mădălin joacă un teatru ieftin, dar se pare că mi-a demonstrat contrariul. (...) Pe mine m-a emoţionat şi mi se face pielea de găină", a spus Rafaela.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce s-a întâmplat între Adelin şi Ştefania de la "Puterea dragostei"! Imaginea care nu s-a văzut la TV. Avem fotografia-bombă

Surpriza lui Mădălin pentru Viorela! Când a văzut despre ce e vorba, Viorela l-a îmbrăţişat! Imagini tandre cu cei doi

Un tânăr din Brăila a furat dintr-un magazin două parfumuri ieftine. Paznicul l-a văzut și l-a executat. Ce s-a întâmplat acum

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

Informația momentului pentru toți angajații. Programul de muncă s-ar putea schimba radical

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Tehnologia modernă schimbă ghicitul în cafea. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies