Stela Popescu a murit, iar Alexandru Arsinel nu apucase sa ii spuna niciodata asta. Actorul, in lacrimi: "Imi pare rau ca..."

Autor: A.M.

Au fost niste zile negre, dureroase si greu de suportat pentru Alexandru Arsinel.
Dupa moartea fulgeratoare a partenerei sale de scena si bunei sale prietene, Stela Popescu, Alexandru Arsinel a primit cu durere in inima si vestea disparitiei Cristinei Stamate.
Actorul a venit intr-o emisiune TV si a vorbit despre cele doua mari regretate artiste ale teatrului romanesc.

Daca despre Cristina Stamate, Arsinel a recunoscut ca nu stia de problemele cu care se cofrunta, despre Stela Popescu, a avut de facut o marturisire.

”Era greu. Te punea la punct cu drăgălăşenie. Trebuia să te îndrăgosteşti de ea, dar nu trebuia să te superi dacă nu îţi răspundea la avansuri. În '77. după ce jucase două spectacole la Boema, avându-l partener pe Bănică. La un moment dat, Ştefan i-a spus că nu mai poate să mai joace.

În anul următor a scris Puiu un alt spectacol şi Stela nu a mai vrut să joace cu Bănică. Şi atunci au pornit la vânătoare de parteneri. Eu jucasem într-un spectacol şi aveam un rol de rahat. Figuraţie. Puiu (Maximilian, soţul Stelei Popescu- n.r.) m-a văzut. Când a venit vorba să se ia o hotărâre, a zis: Arşinel” a povestit maestrul.

”Aş vrea ca peste ani, dacă Dumnezeu ne ajută, să ne spui că am reuşit, că e bine(...) Îmi pare rău că nu i-am spus niciodată cât de mult ţin la ea. Vine un moment când îţi dai seama că ai greşit şi nu mai poţi să te revanşezi, decât poate dincolo”, a spus el.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies