Stilistii au dat verdictul: care e coafura pe care femeile TREBUIE sa o aiba de Revelion

De sărbători doamnele şi domnii vor să arate bine, aşa că hairstyliştii le propun, în completarea ţinutelor, coafuri care pot fi făcute cu uşurinţă: bucle lejere, pentru femei, şi părul cu volum în partea de sus, pentru bărbaţi, transmite MEDIAFAX.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere

Hairstylistul Tony Onache recomandă să se evite folosirea sclipiciului în păr, tapajul excesiv, coafurile elaborate şi cocurile exagerate, nefiind recomandate nici buclele făcute cu placa de la rădăcina firului de păr şi foarte fixe. La modă sunt coafurile naturale, lejere, cu volum şi cu onduleuri uşoare.
"Pentru trecerea dintre ani, vă recomand să purtaţi bucle, părul cât mai lejer aranjat, ca să vă confere un surplus de volum, iar naturaleţea să fie singurul motiv pe care să-l scoateţi în evidenţă. Dacă petreceţi în familie, părul poate rămâne buclat. Dacă doriţi să petreceţi seara la un local, părul se poate prinde foarte uşor într-o parte, cu o singură agrafă. Este o idee deosebit de simplă pe care o puteţi realiza fiecare dintre dumneavoastră acasă", le explică hairstylistul doamnelor şi domnişoarelor.
De asemenea, un look-ul natural, uşor de realizat, dar la modă, poate fi dat de părul buclat şi împletit lejer într-o coadă. Nu sunt recomandate împletiturile ruseşti.
"Propunerea mea pentru Revelion este o tunsoare în trend, care are la bază un bros, cu foarte mult volum în partea de sus. Această tunsoare poate fi folosită atât la o ţinută elegantă, într-un local, cât şi într-o seară de sărbători petrecută, alături de prieteni, în club, purtând o ţinută casual", mai explica el.

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate