Știrea falsă care circulă pe internet i-a revoltat pe români: ”Sorina a murit în SUA”

O știre falsă circulă pe internet în legătură cu micuța Sorina, de 8 ani, din Baia de Aramă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

O știre falsă circulă în acest moment pe internet în care informează greșit populația că Sorina, fetița în vârstă de 8 anișori, care a fost luată de familia adoptivă în SUA, ar fi murit.

Așa cum scrie și pe pagina publicației respective, ea ar fi murit în urma unui accident rutier provocat de condițiile meteorologice nefavorabile: ”mașina tatăl-ui său adoptiv a derapat din cauza ploii pe contrasens și a fost lovită de un TIR. Tatăl ei adoptiv este în stare gravă iar Sorina a decedat pe loc din cauza impactului puternic”.

Citeste si: O nouă teorie a conspirației în cazul Sorina! Unde a dispărut fetița înfiată de soții Săcărin și dusă în SUA?

Citeste si: Sora Sorinei, fetița înfiată de o familie din SUA, suferă de dor! "Măcar pe ele să le lase să vorbească"

Sorina a fost târâtă de procuroarea Maria Pițurcă pentru a fi scoasă din casa asistenților maternali

Sorina, o fetiță de 8 ani din Baia de Aramă, a fost în centrul atenției după ce în presă au apărut imagini cu ea scoasă cu forța din casa asistenților maternali unde crescuse până atunci. Procuroarea Maria Pițurcă a târât-o pur și simplu pe copilă până la mașina unde se aflau părinții adoptivi și a ”predat-o” acestora. După câteva săptămâni, Sorina a plecat din țară alături de soții Săcărin, o familie de români stabiliți în SUA, care mai au doi copii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate