Strigăt de ajutor al unei paciente, aflată în stare gravă la ATI: a vrut să se vaccineze pe loc. Ce răspuns i-a dat medicul

Cutremurător! O pacientă de 67 de ani i-a cerut medicul s-o vaccineze anti-COVID-19, deși era infectată cu virusul!

Strigăt de ajutor al unei paciente, aflată în stare gravă la ATI
Autor: Cristina Ionela

In articol:

O poveste de-a dreptul emoționantă! Medicul Isadora Zaharescu a dezvăluit o întâmplare, care a marcat-o pe viață. Totul s-a întâmplat chiar pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Witing, acolo unde profesează.

Citeste si: Experții din Cluj avertizează că există un virus mai periculos decât SARS-CoV-2 și care are o mortalitate de 98%: „Nu există vaccin, nu există tratament eficient”

În timp ce încercam să optimizez ventilația non-invazivă la o pacientă cu morbidități- vreau să specific că era imunodeprimată de acasă, pentru că primea tratament imunosupresor și care nu s-a vaccinat- și are o formă severă de COVID, chiar critică, am întrebat-o în timp ce încercam să-i pun o mască adaptată fizionomiei ei- mă durea că nu putea respira, pentru fiecare moleculă de oxigen luptă un organism întreg- dacă a apucat să-și facă măcar prima doză.

Doamna s-a uitat la mine, a pus mâna pe mâna mea, m-a oprit și s-a uitat în ochii mei și mi-a spus: «Vaccinați-mă acum!» Nu m-am simțit mai neputincioasă vreodată. Probabil că mă vor urmări multă vreme privirea doamnei și neputința mea ”, a povestit dr. Isadora Zaharescu.

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Strigăt de ajutor al unei paciente, aflată în stare gravă la ATI
Strigăt de ajutor al unei paciente, aflată în stare gravă la ATI[Sursa foto: PixaBay]

„Nu te poți vaccina atunci când faci boala”

Medicul susține că pacienta primise indicație de a fi vaccinate anti-COVID19, având în vedere că avea 67 de ani, comorbidități asociate și tratament imunosupresor pentru o boală autoimună.

Nu te poți vaccina atunci când faci boala. Putem să alegem să nu ne vaccinăm, dar când alegem asta, poate avem obligația morală măcar să nu ne infectăm și să păstrăm niște reguli.

Populația trebuie să știe că atunci când alege să nu se vaccineze poate să se situeze în procentul de 5% din cei care ajung în ATI. Încă nu știm cum își alege acest virus victimele ”, a adăugat medicul.

Citeste si: Un primar român a vorbit despre experiența lui la centrul de vaccinare: ”Nu mai veniți pentru că a expirat fiola”

Dr. Isadora Zaharescu a explicat că femeie va putea fi vaccinată ”dacă se va face bine”. Vaccinarea împotriva coronavirusului nu este contraindicată persoanelor care au trecut deja prin boală.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Incendiu de proporții la un spital! Peste 700 de pacienți au fost evacuați din calea flăcărilor. De la ce a pornit tragedia

Când vor fi externați Alexandru Arșinel și soția sa din spital! Noi detalii despre starea de sănătate a actorului: „Ne simțim ca niște oameni bolnavi”

Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare! Ce i-a spus tatăl ei înainte să se stingă din viață: „Eu o să mor de Covid!”

Luna în Gemeni aduce schimbări foarte bune pentru 5 zodii

O cunoscută prezentatoare de la Pro TV, îndrăgostită de Bendeac. Actorul a dat-o de gol: Eu nu i-am întors sentimentele

BOMBĂ! Cine este IUBITUL actual al Danei Budeanu! Este ȘOC TOTAL în lumea politică

Motivul ciudat pentru care a fost arestat Bill Gates. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies