Stiri

Studiu bizar. Dovada ca viata sexuala a femeilor era mai buna in perioada comunista

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Studiu bizar. Dovada ca viata sexuala a femeilor era mai buna in perioada comunista
Un studiu sociologic desfasurat in randul femeilor care au trait si in perioada comunista a scos la iveala amanunte uluitoare. Cercetatorii au analizat reprezentantele sexului frumos din Germania de dupa caderea zidului si viata lor sexuala care a suferit schimbari in decursul ultimilor ani.

Potrivit digi24.ro, cercetatorii au ajuns la concluzia ca femeile din Germania de Est aveau parte de o viata sexuala mult mai infloritoare, in ciuda faptului ca se confruntau cu anumite neajunsuri si erau nevoite sa se ocupe zi de zi si de treburile casnice. De partea celalta, in Germania de Vest, acolo unde capitalismul inflorea de la o zi la alta, femeile se delectau cu noile tehnologii si avantajele aduse de economia infloritoare, avand, astfel, parte, de mult mai putin sex.


Studiile s-au desfasurat si in alte tari care au apartinut blocului comunist. Cazul unei bulgaroaice care a trait 43 de ani in comunism a confirmat, inca o data, aceasta teorie.
Ana Durceva a povestit ca in ciuda faptului ca a divortat de sotul ei si si-a crescut singura copilul, in acea perioada avea o slujba satisfacatoare si un camin. Viata ei de dinainte de 1989 a avut mult mai mult romantism si satisfacte decat exista in viata stresanta de care are parte acum.
"Nu ştie decât muncă şi iar muncă (n.r.femeile din prezent) Vine acasă noaptea şi este prea obosită să mai stea cu soţul ei. Dar oricum nu mai contează, pentru că şi el e obosit. Stau amândoi în faţa televizorului ca nişte zombi. Când eram de vârsta ei, mă distram mai mult”, spune Durceva.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!

Mavi se afla intr-o situatie fara scapare, in episodul de azi din "Dragoste si ura"

Titlu secțiune