Stiri

Sub privirile colegilor, un concurent Masterchef a murit. Avea doar 29 de ani si isi pierduse recent tatal

Un concurent Masterchef a murit sub privirile îngrozite ale colegilor lui. Matt Campbell avea doar 29 de ani şi participa la un eveniment in memoria tatalui decedat recent.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Sub privirile colegilor, un concurent Masterchef a murit. Avea doar 29 de ani si isi pierduse recent tatalicon photo

Un concurent Masterchef a murit sub privirile îngrozite ale colegilor săi. Matt Campbell avea doar 29 de ani şi s-a întâmplat la Londra, în timp ce participa la un maraton, în memoria tatălui său.

Matt participa la un maraton, în Londra, şi alerga în memoria tatălui său pe care il pierduse in urma cu un an si jumatate, aşa cum scrie itv.com.

Cu tristeţe, confirmăm moartea unuia dintre participanţii maratonului din Londra. Matt Campbell, avea 29 de ani, un bucătar din Lake District, s-a prăbuşit la mila 22,4 şi a murit la spital. Medicii au făcut tot posibilul pentru a-l salva. Matt era un bucătar foarte popular care a concurat la Masterchef anul acesta”, au confirmat reprezentanţii Maratonului din Londra.

“Briliant, deştept, amuzant, talentat. Este de neimaginat ce s-a întâmplat”,  a scris un prieten pe contul de socializare, potrivit libertatea.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune