Succes răsunător pentru emisiunea „Apel la consilier”, de la Kanal D. Proiectul se va produce  în mai multe țări din Europa

Emisiunea „Apel la consilier” se va produce în mai multe țări din Europa!

Autor: Loredana Dobre

In articol:

Emisiunea „Apel la consilier” se bucură de un succes răsunător, după ce mai multe țări din Europa și-au exprimat dorința de a avea formatul show-ului de la Kanal D. 

Proiectul Kanal D „Apel la consilier” este dorit de alte state din Europa

Producatorul show-ului medical „ Apel la consilier”  a fost contractat pentru a realiza în mai multe teritorii din Europa emisiunea medicală prezentată și realizată în România de Eva Pavel, consilier medical internațional. 

Citeste si: Un nou sezon “Apel la consilier” începe duminică, 12 septembrie, la ora 11:00, la Kanal D

Proiectul Kanal D „Apel la consilier” este dorit de alte state din Europa

În fiecare săptămână, la Kanal D, telespectatorii au acces la cele mai noi informații din domeniul medical, chiar de la cei mai mari specialiști din lume, și sunt ghidați în lumea celor mai noi tehnologii și soluții din acest domeniu.

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

„Este o bucurie pentru mine să văd în fiecare săptămână câte persoane urmăresc informațiile pe care le strâng în călătoria mea prin spitalele din străinătate. De multe ori am mers din cabinet în cabinet, zile-n șir, pentru a înțelege exact care este abordarea integrală a unui tratament pentru o boală gravă. Și doar cu îndârjire, cu multă muncă și pasiune, am reușit să le ofer telespectatorilor cele mai noi informații din acest domeniu, să le arăt că există soluții pentru problemele lor.

Apel la consilier este un format care va ajunge în scurt timp la telespectatori din mai multe țări, asta pentru că am fost invitați să oferim licență pentru dezoltarea lui în mai multe teritorii din Europa. Cu ajutorul partenerilor noștri externi, vom realiza acesta emisiune tv  în toate țările în care nevoia de informație medicală este esențială”, a spus Eva Pavel, realizatoarea și prezentatoarea emisiunii „Apel la consilier”.

Ce face emisiunea „Apel la consilier” pentru oameni

Emisiunea „Apel la consilier” ne oferă informații utile despre cele mai noi și frecvente scheme de de tratament, investigații, sau intervenții chirurgicale.

Proiectul Kanal D „Apel la consilier” este dorit de alte state din Europa

Pentru că viața multor oameni stă sub semnul întrebării zi de zi, iar de multe ori aceștia se confruntă cu lipsa accesului la tehnologii performante, sau cu lipsa îndrumării pentru a găși soluții reale, Eva Pavel va oferi, în acest nou sezon „Apel la consilier ”, informații noi, vitale, pentru cei mai mulți dintre oamenii cei care se află în astfel de situații dificile.

Citeste si: Emisiunea Apel la consilier se va produce  în mai multe țări din Europa!

„Zi de zi lupt pentru ca pacienții din România să primească cele mai bune tratamente, cele mai noi metode de investigații și cele mai performante servicii medicale în cadrul centrelor de excelență din străinătate. În acest nou sezon al emisiunii veți afla informații noi din domeniul medical, veți înțelege cât de ușor este să accesezi serviciile medicale ale spitalelor din străinătate și veți descoperi poveștile de viață ale pacienților care au luptat cu boala” spune Eva Pavel.

Cum arată medicina viitorului și cât de mult contează tehnologia atunci când alegem un tratament, descoperim în fiecare duminică, de la ora 11:00, în emisiunea „Apel la consilier”., la Kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine sunt Jurații de la MasterChef România 2021. Vezi când începe noul sezon al show-ului culinar

Horoscop chinezesc WEEKEND 8-10 octombrie 2021. Previziuni astrale la final de săptămână

Lidia Buble, îndrăgostită de un actor celebru! Nu, nu este vorba de Harlys Becerra: „Îl iubesc de nu mai pot”

Gabriela Prisăcariu l-a surprins pe Dani Oţil într-o ipostază inedită

Bomba zilei despre Certificatul Verde. Rafila a spus când se renunță la el. Se dă lege

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Șoc la Kanal D. A văzut moartea cu ochii. Doar un miracol a salvat-o de la o tragedie

Situaţie şocantă pentru un fost conducător din fotbalul românesc! I se vor amputa ambele picioare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies