Vedete

Suferinta fara margini pentru Meryem. Oktay “ii rapeste” cea mai iubita persoana din viata ei, in episodul de azi, de la 20.00, la Kanal D

Oktay intra in panica, atunci cand afla ca tatal lui Meryem isi revine din starea grava in care se afla, si incearca sa impiedice intalnirea acestuia cu fiica lui.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Extrem de fericita, de cand a aflat ca tatal ei se insanatoseste, Meryem merge sa-si viziteze parintele insa, ceea ce se va intampla la Clinica, intrece orice imaginatie. Fara pic de mila, vicleanul Oktay ii “rapeste” tinerei cea mai iubita persoana din viata ei. meryem este la pamant si nimeni si nimic nu o consoleaza pe frumoasa fata. Doar asistenta Meral, de la Clinica in care a fost internat tatal lui Meryem, care intre timp <dispare>, este singura care detine secretul batranului, in ceea ce-l priveste pe Oktay.

Comisarul Bursu este pe urmele politistului Ertan insa, in mod miraculous, acesta scapa ca prin urechile acului de acuzele ce i se aduc. Pentru Savas, Guclu si Burcu este din ce in ce mai greu sa afle cine se ascunde in spatele mortii lui Sevinc, insa cei trei nu renunta.

Cand Naz, fiica lui Yurdal Sargun, se indragosteste de un tanar chipes, cei din familia controversatului om de afaceri se intreaba cine este baiatul care i-a furat inima fetei. Nimeni nu banuieste ca tanarul, intors de curand de la Londra, este cel mai mare dusman al familiei Sargun.  

Nu ratati azi un nou episod din "Meryem", de la 20.00, la Kanal D

Galerie foto