Vedete

Suma fabuloasa pe care a strans-o Cristi Borcea la nunta cu Alina Vidican! Nasul Gigi Becali a dezvaluit tot

Cristi Borcea se insoara astazi cu Valentina Pelinel, cu care are un copil.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Suma fabuloasa pe care a strans-o Cristi Borcea la nunta cu Alina Vidican! Nasul Gigi Becali a dezvaluit toticon photo

Astazi, Cristi Borcea se insoara din nou, cu iubita Valentina Pelinel, cu care are un copil. Pe 20 iunie 2011, la ultima nunta a milionarului, cea cu Alina Vidican, suma adunata la eveniment s-a ridicat la 150000 de euro, asa cum a dezvaluit chiar nasul cuplului, Gigi Becali.

"În condiţiile în care nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican n-a fost una cu dar, suma totală pe care mirii au strâns-o a fost 150.000 de euro, a declarat Gigi Becali. "Un sfert din invitaţi au fost oameni care au dat 100 de euro. Jumătate n-au dat nimic pentru că erau prieteni ai naşului, ai finului, angajaţi ai finului. Oamenii care au venit din partea finei n-au avere 3.000 de euro, cum să dea atât la nuntă", a completat patronul Stelei", dezvaluia presa mondena acum 7 ani. 

 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune