Suma uriasa pe care o castiga Adriana Bahmuteanu dupa ce si-a dat demisia de la televiziune! Cat de bine merge afacerea vedetei? EXCLUSIV

Decizia Adrianei Bahmuteanu de a parasi televiziunea la care lucra de mai bine de 5 ani a surprins pe toata lumea, in conditiile in care are de crescut singura doi copii.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Adriana Bahmuteanu si-a dat demisia de la televiziunea la care lucra la inceputul acestui an, motivul vehiculat fiind cel legat de anumite probleme de sanatate. Totusi, cum va reusi Bahmu sa creasca singura cei doi copii pe care-i are cu Silviu Prigoana? Ei bine, vedeta are o afacere care pare sa mearga ca pe roate.

In urma cu 5 ani, Adriana Bahmuteanu a deschis un atelier de creatie vestimentara care, la inceput, parea sa fie mai mult un hobby. Bahmu scotea la vanzare tinute nu doar pentru pustoaice trase prin inel, ci si pentru doamne cu forme ceva mai generoase. Dupa un an, afacerea a explodat pur si simplu. Din 2013 pana in 2014, afacerea a crescut de la 38.000 lei la 300.000 lei (30 miliarde lei vechi). In 2015, cifra de afaceri a scazut pana la 111.000 lei, iar in 2016 (ultimul an fiscal declarat la Ministerul Finantelor), suma a crescut din nou pana la 144.000 lei. Firma Adrianei Bahmuteanu si a Cameliei Enciu are in acest moment 4 angajati.

Adriana Bahmuteanu colaboreaza in acest business cu vedete care, de-a lungul timpului, au pozat cu tinutele acesteia. Printre acestea se numara: Viorica de la Clejani, Minodora, Fata Morgana, Alina Radi sau Maria Carneci.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate