Sunt, din nou, împreună! Raluca Dumitru nu a putut sta departe de Răzvan Botezatu şi a fugit după el, în Germania Video

De-a lungul timpului, s-a tot speculat pe tema relaţiei dintre Răzvan Botezatu şi colega lui de emisiune, Raluca Dumitru, cu toţii fiind convinşi că între ei este mai mult decât o amiciţie.

Autor: Radu C. Munteanu

Mai mult, în momentul în care Răzvan Botezatu a fost pus pe liber de televiziunea la care lucra, Raluca Dumitru a păţit la fel, cei doi fiind, în fapt, daţi afară ”la pachet”.

Plecat din România şi stabilit, de ceva vreme deja, în Germania, Răzvan Botezatu părea să fi rupt orice legătură cu Raluca Dumitru, frumoasa brunetă care, timp de cinci ani, i-a fost asistentă la emisiunea pe care o prezenta.

Cu toate acestea, adevărul pare să fie cu totul şi cu totul altul, cei doi rămâând în relaţii extrem de apropiate.
Mai mult chiar, acum, Raluca şi Răzvan Botezatu vor petrece, împreună, Sărbătorile de Iarnă, bruneta ajungând, zilele trecute, la Berlin şi stabilindu-se chiar în apartamentul fostului ei coleg de platou. Şi, aşa cum era de aşteptat, Răzvan Botezatu a fost extrem de fericit încă din momentul în care a văzut-o, la aeroport, şi a aşteptat-o cu flori pentru a o conduce la el acasă.

 

 

 

Normal, nici Raluca Dumitru nu a ajuns la el acasă cu mâna goală, ci i-a dus tot felul de produse tradiţionale româneşti pentru perioada Crăciunului şi i-a promis că îi va găti, aşa cum ştie ea mai bine, în toată această perioadă.

Răzvan Botezatu şi Raluca Dumitru, o relaţie complicată

Relaţia dintre Răzvan Botezatu şi Raluca Dumitru poate fi caracterizată ca fiind una ”complicată”. Mai exact, de-a lungul vremii s-a tot vorbit despre o posibilă poveste de dragoste între ei, cei doi fiind extrem de apropiaţi, împărţind adesea dormitorul. Mai mult, nu o dată, mai în glumă, mai în serios, cei doi au recunoscut că ar fi logodiţi şi, chiar mai nult, au apărut, la un momet dat, chiar şi imagini cu inelul de logodnă pe care i l-ar fi dăruit Botezatu.

De altfel, la ultima şedinţă foto pe care au realizat-o împreună, cea pentru nişte ţinute potrivite unor miri, cei doi au glumit toată ziua pe tema căsătoriei dintre ei. ”Răzvan, de cum a văzut-o aşa îmbrăcată, s-a pus în genunchi şi a cerut-o in nou. Nu ştiu dacă o face la modul serios sau nu, dar Raluca râdea şi l-a întrebat dacă mai trebuie să spună de multe ori DA”, ne-a povestit un martor ocular de la respectiva şedinţă foto.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Am aflat ce face, în Germania, după ce a fugit din România! Fotografii EXCLUSIVE cu Răzvan Botezatu, rătăcind pe străzi

Cum a ajuns Răzvan Botezatu să aiba o carieră în TV după ce a făcut videochat! Dezvăluiri incredibile despre ţeapa pe care i-a dat-o unei americance putred de bogate EXCLUSIV

Răzvan Botezatu, scandal uriaş cu Bianca Drăguşanu după ce a părăsit-o EXCLUSIV

Mâine se anunță o zi de stres major pentru zodiile de aer. Aflați cum puteți trece cu brio peste încercările zilei

CUTREMUR VALUTAR în România! Anunțul a venit chiar ACUM de la BNR

Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii

Bătaia dintre Prodanca și Reghe. Abia acum se află adevărul. Imaginile spun totul

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies