Surori gemene moarte la câteva zile distanță, după ce s-au infectat. Fratele lor, în stare gravă tot cauza COVID-19

Eleanor Andrews si Eileen si-au petrecut toata viata impreuna până în ceasul mortii.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Eleanor Andrews si Eileen si-au petrecut toata viata impreuna si, pana la varsta de 66 de ani, au avut mereu o relatie apropiata. Surorile gemene in varsta de 66 de ani din Wales, Marea Britanie, au murit in urma infectarii cu coronavirus, la o distanta de doar patru zile.

Cele doua surori aveau si alte afectiuni, specifice varstei lor, iar infectia cu coronavirus le-a slabit si mai tare organismul.

Citeste si: Elena, o asistentă medicală româncă, a murit printre străini în lupta cu coronavirusul: „Și-a dedicat trupul și sufletul pacienților, nu s-a oprit niciodată"

 

Stuart, fiul lui Eleanor a declarat pentru Dailymail.co.uk ca mama lui a fost prima care a prezentat simptome. Cateva zile mai tarziu, a murit si matusa lui, Eileen, pe patul de spital.
Fratele celor doua surori se afla si el acum pe mainile medicilor, dupa ce s-a infectata cu COVID-19.

"Mi se pare ireal. Te gândești că nu o să ți se întâmple niciodată asta. Ramaneti in case, pentru ca asta se intampla atunci cand oamenii nu stau in case si nu asculta de autoritati. Nu vreau ca alti oameni sa treaca prin ceea ce trecem noi acum", a mai declarat Stuart.

fara descriere

"În SUA și în Marea Britanie se testează un vaccin împotriva coronavirus”

Un vaccin experimental împotriva coronavirus va ajunge și în România în perioada următoare.

”În SUA și în Marea Britanie se testează un vaccin împotriva coronavirus. Noi, de la Institutul Național de Boli infecțioase ”Matei Balș”, avem deja o colaborare în acest sens și urmează să primim protocolul de colaborare pentru a putea pune în experiment acest nou vaccin. 

Citeste si: Comisia Europeană îndeamnă la menţinerea frontierelor închise până la 15 mai

 

E un vaccin făcut prin inginerie genetică. S-au indentificat structurile de la nivelul virusului care pot genera anticorpi protectori și este un vaccin care se referă populației care nu a trecut prin infecție. De aceea avem nevoie de testele acelea rapide.

Vaccinul poate fi adus în momentul în care se ratifică protocolul științific de cercetare și după avizul agenției. Noi ne gândim ca într-o lună de zile să fim în posesia tuturor documentelor pentru a putea face primele evaluări de voluntari. Îl vom lua din Marea Britanie”, a declarat directorul Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş, prof. Adrian Streinu-Cercel, pentru antena3.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate