Surpriză! Bianca Drăgușanu și-a dat jos extensiile!Cum arată cu părul scurt! Avem imaginile cele mai recente cu diva cu un nou look! EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu a ieșit în oraș fără să își mai pună meșe!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Bianca Drăgușanu este considerată, și pe bună dreptate, una dintre cele mai frumoase femei din România! Înaltă, suplă, blondă și cu ochii albaștri, diva se remarcă la fiecare apariție în public, fie că vorbim de un eveniment monden, fie că merge pur și simplu pe stradă!

Mai mereu aranjată până la ultimul fir de păr, fosta prezentatoare TV poate fi un exemplu pentru tinerele aspirante la top-ul showbiz-ului! ”Este mereu ca scoasă din cutie! Nu ai ce să îi reproșezi”, spun toți despre Bianca.

Bianca Drăgușanu a renunțat la meșe! Cum arată diva fără celebrele ei plete blonde lungi

O dovadă clară că așa stau lucrurile o reprezintă și o serie de imagini cu superba femeie surprinsă de paparazzii! În premieră pentru WOWbiz.ro, aceștia au imortalizat-o pe vedetă într-o situație mai puțin obișnuită în cazul ei. În fotografii, Bianca Drăgușanu a renunțat la meșe și nu pare că o deranjează! Ieșită la un restaurant cu doi prieteni, diva blondă are părul mai scurt, coafat retro, pe drept, întors puțin la vîrfuri! Cum era de așteptat, faptul că nu are extensii nu o pune într-o lumină nefavorabilă, dimpotrivă, look-ul abordat a ajutat-o să arate mai bine ca niciodată!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate