SURPRIZĂ! Cine este confidenta blondei care îl ”urmărește” pe Bogdan Mocanu! Frumoasa Iasmina este prietenă cu Hannelore

Iasmina, fosta soție a lui Daminuță, a pus ochii pe Bogdan Mocanu și îi spune totul prietenei sale Hannelore

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Bogdan Mocanu este unul dintre cei mai frumoși bărbați de la Puterea dragostei! În atari condiții, este normal ca el să aibă foarte multe admiratoare atât în casă, cât și în afara ei.

Una dintre ele este Iasmina Halas, cunoscută publicului larg drept fosta soție a lui Cristian Daminunță! Timișoreanca, frumoasă, sexy, cu forme apetisante, pare a face ”marcaj” strâns la Mocanu, pe care îl abordează și îl urmărește frecvent pe rețelele de socializare. Cum era de așteptat, nici el nu a fost insensibil la ”atacurile” tinerei și, la rândul său, i-a dat like-uri la postări și i-a scris câte un comentariu.

Citeste si: Mara Bănică, momente cumplite! Cunoscuta jurnalistă a leșinat

Citeste si: Iancu, Culiță și Bobicioiu, la Puterea dragostei în sezonul 2? Primele declarații

Citeste si: Nu scăpăm nici acum de inundații! Alerta transmisă de hidrologi! Care sunt zonele vizate

fara descriere

Bogdan Mocanu are o admiratoare celebră printre bărbați din lumea showbiz-ului și a fotbalului! 

În concluzie, Bogdan Mocanu are o admiratoare celebră printre bărbați, cu care, este foarte posibil să păstreze legătura de acum înainte, chiar dacă gândul lui este, cel puțin la nivel declarativ, doar la Anamaria. Dacă va fi așa sau nu, cu siguranță, blondina îi va spune totul lui Hannelore de la Insula Iubirii, prietena ei bună, cea care, în ultimul timp, i-a făcut toate confidențele.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate