Surpriza de proportii! Ce studii are la baza Daniela Crudu si cu cat era platita la primul job! Suma uriasa pe care o incaseaza acum de la Antena 1

Daniela Crudu a absolvit o facultate privata de Jurnalism, acolo unde a avut note foarte mari cu toate ca nu dadea pe la cursuri, potrivit Capital. Notele ei erau in mare parte de 10.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Ca asistenta TV a lui Dan Capatos, Daniela Crudu avea un salariu de 500 de euro pe luna. Nu acesta a fost insa primul ei job si nici cel de la Neata cu Razvan si Dani. Daniela Crudu a lucrat prima oara ca animatoare in cluburi si era platita cu 100 de euro pe noapte. 

In 2017 Daniela Crudu si-a dat demisia de la Antena 1, insa a revenit la postul TV in mai multe productii dupa ce si-a negociat la sange contractele. Potrivit sursei citate, Daniela Crudu a incasat 20.000 de euro pentru prezenta ei la "Asia Express", iar pentru participarea la "Ultimul Trib" ar urma sa incaseze o suma similara. 

Daniela Crudu isi mai rotunjeste veniturile si in urma contractelor de imagine pe care le are. Prezenta la TV i-a adus multa notorietate, iar ea este contactata acum de diverse firme pe care sa le reprezinte ca imagine. Daniela Crudu a ajuns in atentia presei prima oara prin intermediul Scolii de modelling Prince d'Armeny. In trecut vedeta a castigat si titlul de "Cel mai sexy fotomodel din Romania".  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate