Surpriză de proporţii marca Iulia Albu! Cine a primit trofeul WOW în această seară! Nu te-ai fi aşteptat la aşa ceva!

Dacă e joi, Iulia Albu vine pe la noi! În această seară, la WOwbiz, jurata emisiunii ”Bravo, ai stil!”, a fost prezentă în platou şi a comentat, ca de obicei, ţinutele vedetelor.

Autor: T.S.

Anca Ţurcaşiu- Îmi place ţinuta, însă ar fi trebuit să renunţe la brăţară. Nu e obligatoriu să o porţi. Primeşte nota 4. E plictisitoare.

Speak- Când vrei să te duci la un eveniment şi apoi te duci la discotecă e util să-ţi iei un T-shirt şi nişte pantaloni. În niciun fel nu te îmbraci în aşa ceva. Dacă era în 2005 purtată, era ok, dar aşa nu e ok.

Va primi de la noi o notă de 2.

Alina Eremia- Este acelaşi eveniment. Ştiu că are nişte picioare accidentate, însă îmi place ce a făcut aici. Îmi place şi că are o coafură retro şi pentru că n-a supra accesorizat ţinuta. Primeşte nota 8 în această seară.

Maria Marinescu- Este într-o estetică a unui anumit brand. Îmi place încălţămintea, îmi place stilul ei natural, dar aceşti cercei nu se potrivesc în acest context, motiv pentru care va primi de la noi o notă de şase.

Iuliana Tudor- Este foarte interesantă această combinaţie, însă nu e ok să-ţi iasă picioarele pe jos. Topul acela este oribil. Nu înţeleg cine poartă aşa ceva? Talăngile din urechi sunt odioase. Nu-mi place deloc ţinuta ei şi consider că ar trebui să-şi ia un stilist.

Primeşte un trofeu BAU!

Adrian Cristea- O ţinută corectă, da, e în regulă să nu purtaţi papion sau cravată, motiv pentru care primeşte nota 6,8

Feli Donose- Îmi place foarte mult că a spart monotonia cu aceste încălţări, fapt pentru care sunt sigură că Feli merită un trofeu WOW, însă din păcate pentru ea, acest trofeu va merge la Mădălin.


”Nu-mi plac oamenii care primesc un trofeu fără să-l merite, aşa că eu i-l confer lui Feli.”, a spus Mădălin când a auzit ceea ce a spus Mădălin, însă Iulia a insistat şi i-a spus că este un bărbat WOW!

”Ai primit acest trofeu pentru tot ceea ce ai făcut pentru WOWbiz, însă e foarte important să-l ai prin casă, ca să-ţi aminteşti de noi.”

, i-a spus Andreea Mantea.

”N-am cum să nu-mi amintesc, pentru că sunt cinci ani de WOWbiz şi şapte în această televiziune.”, a mai spus Mădălin Ionescu!

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Nikita, uitată de apropiați, pe patul de spital! Doar fiicele ei i-au fost alături: "Nici în zilele astea delicate, nu ne-a căutat nimeni"

Primul lucru spus de Flavius, după ce s-a întors din India: "A fost foarte greu". Fostul concurent de la Casa Iubirii a povestit ce s-a întâmplat în Orient | EXCLUSIV

Carmen de la Sălciua, maraton de vacanțe, chiar înainte de nuntă! Nu s-au uitat deloc la bani! Cât costă o cameră în resorturile de lux în care s-au cazat cei doi | EXCLUSIV

Zodiile ferite de probleme în anul 2023. Leii își vor rezolva problemele financiare

Adevărul despre Maria Ciobanu. E cumplit! Ce s-a întâmplat cu ciorcârlia României

„Păcat că la TV arăți altfel” Gabriela Cristea, criticată dur în mediul online

Putin va fi înlăturat. Este știrea momentului în toată lumea

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies