Surpriză de proporţii marca Iulia Albu! Cine a primit trofeul WOW în această seară! Nu te-ai fi aşteptat la aşa ceva!

Dacă e joi, Iulia Albu vine pe la noi! În această seară, la WOwbiz, jurata emisiunii ”Bravo, ai stil!”, a fost prezentă în platou şi a comentat, ca de obicei, ţinutele vedetelor.

Autor: T.S.

Anca Ţurcaşiu- Îmi place ţinuta, însă ar fi trebuit să renunţe la brăţară. Nu e obligatoriu să o porţi. Primeşte nota 4. E plictisitoare.

Speak- Când vrei să te duci la un eveniment şi apoi te duci la discotecă e util să-ţi iei un T-shirt şi nişte pantaloni. În niciun fel nu te îmbraci în aşa ceva. Dacă era în 2005 purtată, era ok, dar aşa nu e ok.

Va primi de la noi o notă de 2.

Alina Eremia- Este acelaşi eveniment. Ştiu că are nişte picioare accidentate, însă îmi place ce a făcut aici. Îmi place şi că are o coafură retro şi pentru că n-a supra accesorizat ţinuta. Primeşte nota 8 în această seară.

Maria Marinescu- Este într-o estetică a unui anumit brand. Îmi place încălţămintea, îmi place stilul ei natural, dar aceşti cercei nu se potrivesc în acest context, motiv pentru care va primi de la noi o notă de şase.

Iuliana Tudor- Este foarte interesantă această combinaţie, însă nu e ok să-ţi iasă picioarele pe jos. Topul acela este oribil. Nu înţeleg cine poartă aşa ceva? Talăngile din urechi sunt odioase. Nu-mi place deloc ţinuta ei şi consider că ar trebui să-şi ia un stilist.

Primeşte un trofeu BAU!

Adrian Cristea- O ţinută corectă, da, e în regulă să nu purtaţi papion sau cravată, motiv pentru care primeşte nota 6,8

Feli Donose- Îmi place foarte mult că a spart monotonia cu aceste încălţări, fapt pentru care sunt sigură că Feli merită un trofeu WOW, însă din păcate pentru ea, acest trofeu va merge la Mădălin.


”Nu-mi plac oamenii care primesc un trofeu fără să-l merite, aşa că eu i-l confer lui Feli.”, a spus Mădălin când a auzit ceea ce a spus Mădălin, însă Iulia a insistat şi i-a spus că este un bărbat WOW!

”Ai primit acest trofeu pentru tot ceea ce ai făcut pentru WOWbiz, însă e foarte important să-l ai prin casă, ca să-ţi aminteşti de noi.”

, i-a spus Andreea Mantea.

”N-am cum să nu-mi amintesc, pentru că sunt cinci ani de WOWbiz şi şapte în această televiziune.”, a mai spus Mădălin Ionescu!

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Florin Salam, cu lacrimi în ochi! Nimeni nu a știut ce a făcut imediat după moartea fratelui său. Durerea a fost mult prea mare: „Aș fi dat ani din viața mea, restul anilor mei”

„Nu o să-mi ia fața niciodată” Florin Salam, declarații incredibile despre Tzancă Uraganu, după ce i-a botezat fetița! Cum se înțeleg, de fapt, cei doi maneliști?

Un bazin misterios „plin de lapte” și neatins de oameni a fost descoperit într-o peșteră aflată la 700 de metri sub pământ

Ce spune Florin Salam despre Tzancă Uraganu „N-o să-mi ia fața” Manelistul, dezvăluiri fără perdea despre colegul de breaslă

VIDEO-EXCLUSIV - Ploaie de bani la concertul lui Bogdan de la Ploiești: "M-am gândit ca toți banii de pe acest concert să vi-i dau vouă"

„Nu a avut nicio lacrimă, lui nu îi pare rău. Îi pare rău că eu nu m-am stins, atât. A spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța.” Dana Roba a fost pusă față în față cu Daniel...

"Sunt dezamăgită, dezgustată și mâhnită". Andreea Antonescu nu a mai suportat haosul provocat și a reacționat în fața zvonurilor despre o posibilă relație cu Cătălin...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies