Surpriză! La 9 ani de la divorțul lui Irinel Columbeanu de Monica Gabor, cei doi au ajuns din nou la partaj! Sume uriașe în joc! EXCLUSIV

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au ajuns la partaj la 9 ani după ce au divorțat.

irinel columbeanu, monica gabor
Autor: Radu Constantin

In articol:

Monica Gabor a divorțat de Irinel Columbeanu în urmă cu 9 ani și a plecat val-vârtej în America, fără să mai facă partajul. La vremea respectivă nici nu s-a pus problema de așa ceva: afaceristul venise cu toată averea, Monica doar cu rata de la Bacău.

Irinel și Monica, obligați să-și împartă terenurile

Lucrurile s-au schimbat spectaculos acum, după ce Irinel și Monica ar putea fi obligați să facă partajul. Motivul este legat de datoriile pe care afaceristul le-a acumulat în ultimii ani. O firmă la care Irinel are datorii, a cerut în instanță partajul celor doi, pentru a-și putea recupera creanțele.

irinel columbeanu
Irinel Columbeanu și-a pierdut toată averea

Cum s-a ajuns la așa ceva? Ei bine, pentru a-și recupera datoriile de la Irinel, firma respectivă a pus ochii pe câteva terenuri pe care acesta le deține în apropierea Bucureștiului. Problema este că respectivele terenuri au fost achiziționate de Columbeanu în perioada în care era căsătorit cu Monica Gabor. Asta face ca în acte, iubita lui Mr Pink este co-proprietar al terenurilor. Problema este că doar Irinel are datorii, nu și Monica, așa că, legal, creditorii nu se pot atinge de bunurile băcăuancei. Singura soluție este un partaj judiciar, astfel încât firma creditoare să poată valorifica doar partea lui Columbeanu.

Situația nu este însă una foarte simplă, dovadă fiind și faptul că procesul durează deja de mai bine de trei ani.

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Citeste si: Irinel Columbeanu plânge de dorul fiicei lui! Reacția emoționantă a fostului milionar când a văzut un album cu Irinuca

Citeste si: Irinel Columbeanu, primele imagini din apartamentul său din afara Bucureștiului: „Bucătăria de la Izvorani e comparabilă cu apartamentul de acum”

Columbeanu, dator cu o sumă uriașă

Suma datorată de Irinel Columbeanu ar fi fost, inițial, de peste 500.000 lei, însă acesta a reușit să acopere o parte din ea. Prezentul proces, care de judecă la Buftea, s-a împotmolit din cauza lipsei unui raport de expertiză.

Topograful care trebuia să-l întocmească a fost deja amendat de două ori de către instanță, însă nici așa, raportul nu a ajuns în fața magistraților. În plus, a venit și pandemia, cu închiderea judecătoriilor, și a mai trecut câteva luni.

irinel, monica, proces
Irinel și Monica sunt din nou în proces de partaj

Monica Gabor a fost citată la adresa din Statele Unite încă din 2018, însă aceasta nu s-a prezentat în fața judecătorilor, așa că dosarul a mers mai departe fără audierea acesteia.

irinel columbeanu masina
Irrinel Columbeanu merga acum cu o mașină ieftină

Irinel Columbeanu și-a pierdut toată averea din cauza unei afaceri nereușite, pentru care afaceristul a contractat foarte multe credite. Columbeanu a visat să revoluționeze piața materialelor de construcții cu un beton care se întărea foarte rapid, însă proiectul nu a fost de succes. Irinel a ajuns să-și piardă casa, terenurile și mașinile iar în prezent locuiește într-un apartament cu două camere din București.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum a ajuns acum Irinel Columbeanu! Imagini nemaivăzute cu omul de afaceri

Cifre ALARMANTE. Numărul cazurilor noi de coronavirus rămâne ridicat. Sute de pacienți se află în stare gravă la Terapie Intensivă

Irinel Columbeanu, părăsit de iubita cu 40 de ani mai tânără? Prietenii l-au dat de gol

Horoscop Zilnic Luni 19 Aprilie 2021: Leii vor fi promovați la locul de muncă

Alertă în Marea Neagră, aproape de România! Rusia aduce toate navele de război în zonă. Decizia Marii Britanii după escaladarea tensiunilor

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Gafă imensă la vârful USR PLUS! Ce vor spune alegătorii lor acum? E despre PSD

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies