Surpriza pe care i-a pregatit-o Mihaela Borcea de Revelion Valentinei Pelinel! La ce masa o va pune pe blonda de Anul Nou!

Mihaela Borcea va petrece Revelionul,surprinzator, in compania Valentinei Pelinel! Afacerista a pregatit deja o masa speciala la ballroom-ul din zona Moghioros pe care il manageriaza si va sta alaturi de blondina pana dimineata.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereSurse din preajma Mihaelei sustin ca ea si manechina au o relatie foarte buna, mai ales de cand fostul sef de la Dinamo a divortat oficial de Alina Vidican.(intra sa vezi ce i-a spus ex-actionarul "cainilor rosii" lui Pelinel cand a devenit un barbat liber)

“Cele doua doamne au fost impreuna la ziua de nastere a Valentinei de la inceputul lunii decembrie si atunci au batut in cuie si petrecerea de Anul Nou! Astfel, la restaurantul din Drumul Taberei al omului de afaceri, Pelinel va veni cu micutul Milan Cristian, in timp ce doamna Borcea va fi insotita de cei trei copii. In atari conditii, toata familia va fi reunita. Singurul regret va fi acela ca fostul sef de la Dinamo nu va fi la fata locului, intrucat sefii de la Penitenciarul Jilava, unde este incarcerat, nu i-au permis sa fie lasat acasa de Sarbatori”, au dezvaluit persoane apropiate Mihaelei


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate