Surpriză totală! Cu cine se iubește acum Liviu Vârciu! O cunoaște toată România

Liviu Vârciu pare mai fericit ca niciodată! El și iubita lui au fost surprinși în timp ce se pregăteau să plece împreună în vacanță.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Surpriză totală! Actuala iubită a lui Liviu Vârciu este nimeni alta decât fosta lui iubită, Anda Călin!

După ce în luna mai a apărut informația că cei doi s-au împăcat, iată că acum nu există nici cel mai mic dubiu, întrucât cei doi au fost surprinși pregătindu-se pentru o vacanță în doi, fără copil. Imaginile au fost publicate de Cancan.

fara descriere

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt din nou împreună!

Anda Călin mărturisea, în luna mai, că problemele dintre ei nu au fost atât de grave și, cu siguranță, nu atât de serioase încât cei doi să nu se împace și să nu se gândească la un viitor frumos împreună.

„Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Ne trăim viața în liniște. Ne-am certat din nimic. Adică, mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut încrederea în el. Nu asta a fost problema la noi”, mărturisea Anda Călin.

fara descriere

Liviu Vârciu și Anda Călin au împreună o fetiță superbă, Anastasia. Fostul solist al trupei LA mai are o fată, Carmina, din relația cu Amy Teiceanu. 

E de așteptat acum ca Liviu Vârciu, care a fost căsătorit numai cu Adelina Pestrițu, între 2009 și 2010, să se recăsătorească.

 

Sursa foto: Cancan

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate