Surpriză! Un cunoscut cântăreț de muzică populară intervine în scandalul sexual al momentului dintre Vlăduța Lupau și Armin Nicoară! "E o regie"

Marius Baldovin, cântărețul care îi are la casă să de producție pe Vlăduța Lupău și Armin Nicoară, o apăra pe solistă în scandalul în care ea este acuzată de trădare

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Scandalul dintre Vlăduța Lupău și Armin Nicoară pare să nu se mai termine. Zi de zi apar infornatii noi și nimeni nu mai știe de partea cui este adevărul. Astfel că, dacă bărbatul lăsa mereu să se înțeleagă, în cercul de prieteni, că între el și cântăreața a existat o iubire secretă, artista neagă vehement toate speculațiile.

În plus, există și persoane din jurul protagoniștilor care își spun punctul de vedere cu tărie. ”Sută la sută au făcut-o! Adică, între ei, așa lăsa să se înțeleagă și Armin, dar și prietene de-ale Vlăduței, au fost momente în care au fost intimi, au făcut sex. E adevărat, ce spune Armin Nicoară, că ar fi avut o relație cu Vlăduța Lupău este exagerat... Adică, se știe, el era îndrăgostit până peste cap de Vlăduța, dar ea nu era... Se relaxau, să zicem, împreună, când erau plecați pe la cântări amândoi, dar ea nu îl socotea un iubit, cel mult un prieten cu... beneficii. Oricum, între ei, clar era mai mult decât o colaborare profesională, își permiteau să își spună lucruri și să facă gesturi pe care le pot face doar un bărbat și o femeie care se cunosc din toate punctele de vedere”, ne-a spus, în exclusivitate, un apropiat de-al celor doi.

Citeste si: Secretul lui Armin Nicoară! Cum reușește să dea pe spate femeile cu talentul lui Video

Citeste si: Armin tremură de frica soțului Vlăduței? ”Bad Boy” Adi este iute la mânie! 3 episoade violente în care a fost implicat fotbalistul EXCLUSIV

Citeste si: Armin Nicoară este plin de bani! Saxofonistul are o casă de pariuri care îi poartă numele ce i-a adus câştiguri de aproape 300.000 de euro!

fara descriere

Vlăduța Lupău nu a fost niciodată cu Armin Nicoară!Eu îi cunosc bine, o știu pe ea, are o relație frumoasă de familie

În ciuda tuturor declarațiilor, scandalul dintre cei doi continuă, mai mult, și alt apropiat al protagoniștilor, Marius Baldovin, cântărețul care îi are sub contract la casa lui de discuri, intervine și face dezvăluiri interesante, de data aceasta, în favoarea interpretei de muzică populară. "Vlăduța Lupău nu a fost niciodată cu Armin Nicoară. Niciodată! Totul este o regie din partea lui. Am fost de multe ori la masă împreună și nici nu se pune problema de o idilă. Eu îi cunosc bine, o știu pe ea, are o relație frumoasă de familie. Cu Armin a fost doar prietenie, colegialitate, nimic altceva. Nu știu cum de s-a ajuns aici, însă Vladuta nu este genul de persoană care să se angreneze în aventuri când are o legătură atât de puternică acasă. Acum, este pusă la zid pentru lucruri pe care nu le-a făcut niciodată”, a declarat Baldovin pentru WOWbiz.ro

fara descriere

Armin Nicoară a spus adevărul despre relația cu Vlăduța Lupău, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

Înainte ca Marius Baldovin să spună că Vlăduța Lupău nu a fost niciodată cu Armin Nicoară, saxofonistul a ținut să aibă el un punct de vedere oficial, în premieră, pentru WOWbiz.ro! ”Nu are nimeni de unde să știe ce s-a întâmplat între mine și Vlăduța. Dacă s-a întâmplat ceva, eu, ca bărbat, nu o să mă laud, nu te poți lăuda cu așa ceva.Mai bine o să spun că nu am avut nicio relație cu ea, decât să spun că am făcut și am dres. Eu, ca bărbat, nu pot să mă laud cu așa ceva, chiar dacă a fost, chiar dacă nu a fost... Trebuie să fiu nebun la cap”, ne-a spus, în exclusivitate, Armin Nicoară. Mai mult decât atât, ne-a explicat Armin Nicoară el nu înțelege de ce Vlăduța Lupău este supărată pe el, mai ales că a fost discret din cale afară. ”Totul a început din cauza ei. Nici nu știu... Am plecat la schi și, în acea dimineață, am văzut articolul în care ea vorbea urât de mine, că ea m-a ridicat pe mine, că nu ar putea avea o relație cu un om cât mâna ei... Dar nu știu de ce a început ea să povestească, cui i-a povestit, dar eu nu mă bag. (...) Noi am plăcut la public foarte mult, ne-am înțeles foarte bine... Adică, noi nu ne feream de oameni. De exemplu, dacă era o melodie așa, mai de dragoste, normal că ne comportam pe scenă... Dar nu vreau să dau mai multe amănunte”, ne-a mărturisit Armin Nicoară despre scandalul cu Vlăduța Lupău.

 

    

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate