Surpriză uriaşă! Ce spune Mariana de la Exatlon despre Ionuţ "Jaguarul", fostul ei coechipier. "Nu trebuie să-şi bată capul"

Mariana de la Exatlon, ce spune despre Ionuţ "Jaguarul"? Sportiva este cu ochii pe fostul ei coleg de echipă.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Mariana Nenu este o femeie încercată de soartă, puternică şi ambiţioasă, care vrea să demonstreze că poate face lucruri măreţe şi la vârsta de 45 de ani.

Maratonista a arătat la Exatlon că are o voinţă de fier, e sufletistă şi ştie să le dea şi coechipierilor din efervescenţa, determinarea şi optimismul ei.

Ei bine, dupa eliminarea din competiţia fenomen, Mariana s-a înscris din nou la maratoane şi a alergat sute de kilometri, de cele mai multe ori în scopuri umanitare.

Mariana de la Exatlon, ce spune despre Ionuţ "Jaguarul"? "Are noroc"

Mariana de la Exatlon, declaraţii incredibile despre Giani Kiriţă. "E normal să fie dur şi autoritar"
De curând, aceasta şi-a îndeplinit visul şi a reuşit să se angajeze ca instructor de fitness, dar a fost nevoită să renunţe pentru că pleacă foarte des din oraş, la diferite concursuri.

Întrebată ce îşi mai doreşte în viitorul apropiat, sportiva ne-a mărturisit că visează să-şi mai testeze o dată limitele la Exatlon.

Deocamdată însă, sportiva urmăreşte cu sufletul la gură sezonul al doilea al competiţiei fenomen din Republica Dominicană, iar de curănd ne-a dezvăluit părerea despre evoluţia ca antrenor a fostului ei coechipier, Ionuţ "Jaguarul".

"Ionuţ este un antrenor bun, dar, spre deosebire de Giani Kiriţă, are şi noroc. Ştiţi de ce? Pentru că are elevi foarte buni, puternici, ambiţioşi şi îi este uşor. Iulian e foarte bun, Ana Otvoş e o luptătoare, Alin e un concurent de temut, la fel şi Beatrice... Ionuţ nu trebuie să-şi bată capul prea tare, în schimb Giani are de luptat", a declarat Mariana de la Exatlon pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate