Surpriză uriaşă! Cine este, de fapt, mama Elizei, fiica Adrianei Iliescu

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.


fara descriere
Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mama din România, a devenit celebră după ce a reuşit să o aducă pe lume pe micuţa Eliză, atunci când avea 66 de ani. 
 
Venirea pe lume a fetiţei a fost un adevărat miracol pentru Adriana Iliescu. Chiar dacă aceasta a ţinut sarcina timp de 33 de săptămâni apoi a născut prematur, în realitate, Adriana Iliescu nu este mama biologică a Elizei.
 
Fiind la menopauză, Adriana Iliescu a urmat o serie de tratamente pentru a rămâne însărcinată, corpul ei fiind incapabil să mai producă ovule. 
 

 

 
Profesoara a apelat la fertilizare în vitro. Ovulul şi materialul seminal au provenit de la donatori anonimi, iar fosta profesoară a fost doar mamă purtătoare.
 
„S-au implantat trei embrioni şi au prins toţi trei la început”, a precizat prof. dr. Marinescu, într-o conferinţă de presă, imediat ce Eliza s-a născut. Numai că în scurt timp, unul dintre embrioni s-a oprit din evoluţie.
 
Acelaşi lucru s-a întâmplat în săptămâna a 33-a cu al doilea făt, o fetiţă. Medicii i-au făcut Adrianei Iliescu imediat cezariana pentru a salva cel de-al treilea bebeluş. Eliza a avut la naştere doar 1,45 kg şi a rămas în spital circa două luni”, a anunţat atunci profesorul Marinescu. Mai multe pe huff.ro.
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate