Survivor România 2021. Cine este Lucian Barbu din echipa Războinicilor. Traumele care l-au marcat în copilărie

Lucian Barbu este pregătit pentru competiția crâncenă care va avea loc în Republica Dominicană, în noul sezon „Survivor România” 2021.

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu


In articol:

Cine este Lucian Barbu, concurent la „Survivor România” 2021, sezonul 2. Luptătorul din echipa Războinicilor a trecut prin momente dificile în copilărie, atunci când a fost diagnosticat cu hepatita A.

Cine este Lucian Barbu, concurent la „Survivor România” 2021

Lucian Barbu face parte din echipa Războinicilor de la „Survivor România” 2021, alături de Marilena

Cuciurean , Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean , Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Citeste si:Cine este Mariano Starlin Belen Medina de la „Survivor România” 2021. Originar din Republica Dominicană, concurentul este asul din mâneca Războinicilor

Lucian Barbu are 33 de ani și este instructor de înot. Concurentul de la la „Survivor România” 2021, sezonul 2 din echipa Războinicilor a avut o copilărie grea din momentul în care a fost diagnosticat cu hepatita A și a trebuit să stea acasă câteva luni bune. Atunci când a revenit la școală, Lucian a fost marginalizat de către colegii care îl considerau contagios. Acest incident l-a marcat pe Lucian, dar totodată l-a făcut mai puternic.

"Consider că această baie de foc prin care voi trece va fi cea mai grea etapă a vieții mele, un examen de care am nevoie pentru

a reuși să ajung la un alt nivel de autocunoaștere și pentru a-mi clădi și mai mult caracterul", a spus Lucian Barbu.

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Jador și Cătălin Moroșanu au răbufnit la Survivor: „Ne batem noi doi” - bzi.ro

 Lucian Barbu, concurent la „Survivor România” 2021
Lucian Barbu, concurent la „Survivor România” 2021[Sursa foto: Instagram]

Daniel Pavel va prezenta ”Survivor România” 2021

Daniel

Pavel va prezenta ”Survivor România” 2021 . Acesta a devenit om de radio și TV, după ce a renunțat la o carieră de ofițer în marina comercială.

Daniel Pavel va prezenta ”Survivor România” 2021
Daniel Pavel va prezenta ”Survivor România” 2021

„Pentru mine, "Survivor România" reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc.

Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși.

Citeste si: Musty Camara, fratele lui Kamara, este concurent la „Survivor România” 2021, sezonul 2. „Competiția îmi va forța limitele. O fac pentru copiii mei”

Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, așa cum s-au obișnuit, oameni cu o ambiție și o determinare ieșite din comun. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a declarat Daniel Pavel.

Cei 12 Războinici vor avea de înfruntat 12 Faimoși, la fel de hotărâți să facă față presiunilor de tot felul și să ajungă cât mai departe în competiție. Din echipa Faimosilor vor face parte: Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță, Culita Sterp, Zannidache, Jador, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Ana Porgras, Roxana Nemeș, Majda Aboulumosha și Simona Hapciuc.

Telespectatorii vor putea urmări reality show-ul filmat în Republica Dominicană, patru zile din șapte. Mai exact, emisiunea Survivor România 2021, sezonul 2, va fi difuzată de joi până duminică, de la ora 20:00 la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Survivor România 2021. Cine este Albert Oprea din sezonul 2. Războinicul are spirit de învingător: „Am fost atras de provocări”

Cine este Alin Sălăjean, concurent la Survivor România 2021. Ce vrea să arate războinicul în competiție: „Este un test” FOTO

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Vineri 22 Ianuarie 2021: Capricornii au șansa de a câștiga mai mulți bani

Informaţia momentului despre şcoli! Vestea aşteptată de elevi şi profesori. Este răsturnare totală de situaţie

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Alianța USR-PLUS hotărâtă pe TVR. Bulai nu știe cu cine, dar vrea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies