Survivor România 2021. Cine este Lucian Barbu din echipa Războinicilor. Traumele care l-au marcat în copilărie

Lucian Barbu este pregătit pentru competiția crâncenă care va avea loc în Republica Dominicană, în noul sezon „Survivor România” 2021.

 Lucian Barbu, concurent la „Survivor România” 2021
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Lucian Barbu, concurent la „Survivor România” 2021, sezonul 2. Luptătorul din echipa Războinicilor a trecut prin momente dificile în copilărie, atunci când a fost diagnosticat cu hepatita A.

Cine este Lucian Barbu, concurent la „Survivor România” 2021

Lucian Barbu face parte din echipa Războinicilor de la „Survivor România” 2021, alături de Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Citeste si: Cine este Mariano Starlin Belen Medina de la „Survivor România” 2021. Originar din Republica Dominicană, concurentul este asul din mâneca Războinicilor

Lucian Barbu are 33 de ani și este instructor de înot. Concurentul de la la „Survivor România” 2021, sezonul 2 din echipa Războinicilor a avut o copilărie grea din momentul în care a fost diagnosticat cu hepatita A și a trebuit să stea acasă câteva luni bune. Atunci când a revenit la școală, Lucian a fost marginalizat de către colegii care îl considerau contagios. Acest incident l-a marcat pe Lucian, dar totodată l-a făcut mai puternic.

"Consider că această baie de foc prin care voi trece va fi cea mai grea etapă a vieții mele, un examen de care am nevoie pentru a reuși să ajung la un alt nivel de autocunoaștere și pentru a-mi clădi și mai mult caracterul", a spus Lucian Barbu.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

 Lucian Barbu, concurent la „Survivor România” 2021
Lucian Barbu, concurent la „Survivor România” 2021[Sursa foto: Instagram]

Daniel Pavel va prezenta ”Survivor România” 2021

Daniel Pavel va prezenta ”Survivor România” 2021. Acesta a devenit om de radio și TV, după ce a renunțat la o carieră de ofițer în marina comercială.

Daniel Pavel va prezenta ”Survivor România” 2021
Daniel Pavel va prezenta ”Survivor România” 2021

„Pentru mine, "Survivor România" reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc.

Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși.

Citeste si: Musty Camara, fratele lui Kamara, este concurent la „Survivor România” 2021, sezonul 2. „Competiția îmi va forța limitele. O fac pentru copiii mei”

Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, așa cum s-au obișnuit, oameni cu o ambiție și o determinare ieșite din comun. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe ”, a declarat Daniel Pavel.

Cei 12 Războinici vor avea de înfruntat 12 Faimoși, la fel de hotărâți să facă față presiunilor de tot felul și să ajungă cât mai departe în competiție. Din echipa Faimosilor vor face parte: Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță, Culita Sterp, Zannidache, Jador, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Ana Porgras, Roxana Nemeș, Majda Aboulumosha și Simona Hapciuc.

Telespectatorii vor putea urmări reality show-ul filmat în Republica Dominicană, patru zile din șapte. Mai exact, emisiunea Survivor România 2021, sezonul 2, va fi difuzată de joi până duminică, de la ora 20:00 la Kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Albert Oprea de la Survivor România. Războinicul are spirit de învingător: „Am fost atras de provocări”

Cine este Alin Sălăjean, concurent la Survivor România. Ce vrea să demonstreze războinicul în competiție: „Este un test” FOTO

Schimbare surpriză la Survivor România 2021, sezonul 2. O concurentă din echipa Faimoșilor a fost înlocuită. Ce a pățit vedeta FOTO

Iată ce a spus o femeie plecată în Italia despre sacrificiile familiale pe care le-a făcut!

S-a aflat adevărul despre Pfizer! E bomba zilei. Toți cei care au făcut rapelul după 3 săptămâni trebuie să știe

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cu cine a fost surprins Bill Gates, înainte de primul termen al divorțului de Melinda

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies