Survivor România, 23 aprilie
Survivor România, 23 aprilie

Vedete

Survivor România, 23 aprilie. Sorin, atac la adresa lui Albert: „Recunoaște că ai făcut treaba aia. Sunt scârbit”. Cum se apără Războinicul: „Ești nebun”

Spiritele se încing la miez de noapte în tabăra Războinicilor, iar Albert și Sorin își declară război total. 

Tabăra Războinicilor va sta sub semnul conflictelor, certurilor și a vorbelor grele. Albert și Sorin parcă nici nu mai conviețui în jungla din Dominicană, iar reproșurile sunt la ordinea zilei sau mai bine spus la ordinea nopții, căci războiul dintre ei va începe când se așterne întunericul. Iată ce veți vedea în ediția de vineri, 23 aprilie, a Survivor România, difuzată pe Kanal D, de joi până duminică. 

Survivor România, 23 aprilie
Survivor România, 23 aprilie[Sursa foto: Captură KANAL D]

Survivor România, 23 aprilie. Scandal de proporții între Albert și Sorin, în toiul nopții 

Dacă până acum supremația certurilor erau deținute de echipa roșie, iată că apele încep să devină din ce în ce mai tulburi și la războinici. Albert și Sorin dau de înțeles că nu se mai suportă, ba mai mult nici nu pot să doarmă sub același acoperiș. Scandalul și reproșurile încep chiar la miz de noapte, sub privire lui Andrei, Maria și Starlin. 

„Atatea victimizari, eu nu mai pot sa inghit Recunoaste odata ca ai facut treaba aia...Sunt

scarbit de gesturile tale"
, i-a reproșat Soril, iar Albert imediat a ripostat:  „Esti nebun, nene, cu capul?!"

Survivor România, 23 aprilie
Survivor România, 23 aprilie[Sursa foto: Captură KANAL D]

Survivor Romania 2021. Zanni este de părere că ceilalți îl „ajută” pe Albert să pară o victimă 

Zanni și-a dat cu părerea de ograda vecinilor și intervine în conflicul momentului dintre Sorin și Albert de la Războinici. Faimosul este de părere că prin atitudinea pe care o au cei din echipa albastră, Albert pare o victimă.

Citeste si: Cum a vorbit Sebastian Chitoșcă cu soția lui la Survivor România, deși e contrar regulamentului. „Nu am mai rezistat!” Ce pedeapsă primește Faimosul

„Razboinicii nu si-au dat seama ca atitudinea lor il face pe Albert sa para o victima. Nu cel care face cea mai multa galagie castiga. Poti si din tacere sau liniste sa....", spune Zanni. 

Survivor România, 23 aprilie
Survivor România, 23 aprilie[Sursa foto: Captură KANAL D]

Survivor Romania 2021. Spiritele se încing între un Faimos și un Războinic 

 În Lupta pentru Imunitate, Ștefan Ciuculescu  are un schimb de replici foarte tăios cu Starlin, unul dintre vechii concurenți de la Războinici. Aproape că au uitat că trebuie să se înfrunte pe traseu și nu în afara lui.

Citeste si: Jador este eliminat de la Survivor România, din cauza problemelor grave de sănătate. „Am luptat cât am putut!”

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cum se înțelege, de fapt, fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc: „Am fost supărată”- radioimpuls.ro

  „Linisteste-te", i-a spus Ștefan lui Starlin, care venea furios spre el și gesticula. Conflictul nu a încetat nici în Consiliul de Nominalizare, iar noul concurent de la Faimoși îl provoacă pe Starlin, care este mai mult decât bucuros să accepte: „ Fara niciun fel de problema, domnul Dan..." "De acum incolo, te voi nimici",  i-a raspuns veteranul din tabăra Războinicilor. 

Nu ratați cea mai nouă ediție a emisiunii fenomen Survivor România, vineri, 23 aprilie, pe Kanal D, începând cu ora 20:00.