Survivor România, 28 februarie. Jador, accidentare gravă pe traseu! Faimosul, de urgență la spital! Cine va părăsi competiția?

Află cine părăsește competiția Survivor România, în această seară, de la ora 20:00.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Survivor România, competiția fenomen, difuzată pe postul Kanal D, de joi până duminică, de la ora 20:00, nu doar că testează abilitățile fizice și de îndemânare ale concurenților, ci și pe cele psihice. Departe de casă, de oamenii dragi, într-o junglă, trăind la limita subzistenței și forțându-și corpul peste limite, cam așa putem rezuma în câteva cuvinte Survivor România.

Majoritatea concurenților simt că cedează, însă sunt motivați de premiul cel mare! Zilele trecute Războinicii și Faimoșii s-au luptat pentru recompense și pentru imunitate, iar în această seară vor avea jocul de comunicare, ceea ce va face ca spiritele să se încingă și nervii să se întindă la maxim, însă și luptele dintre concurenți să fie crâncene, iar fiecare va da tot ce poate în confruntarea din această seară.  

Premiul din această seară îi motivează pe concurenți să dea totul pe traseu
Premiul din această seară îi motivează pe concurenți să dea totul pe traseu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Jocul pentru comunicare va testa limitele Faimoșilor și Războinicilor. Premiul din această seară îi va determina să lupte cu toate forțele

La limita puterilor atât fizic, cât și psihic, concurenții Survivor România nu mai știu nimic de cei dragi de acasă.

Premiul din această seară de la jocul pentru comunicare îi va motiva pe toți concurenții să dea tot ce au ei mai bun pentru a căștiga. 

Citeste si: Andrei Dascălu de la Survivor România, despre relația cu Roxana Ghiță. Ce se întâmplă între cei doi Războinici: „Mi-am schimbat părerea...”

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Căștigătorii din această seară vor primi mesaje audio de la persoanele dragi din România. Va fi pentru prima oară de când sunt în Republica Dominicană când vor mai auzi vești de la cele mai importante persoane din viața lor. Astfel, atât tabăra Faimoșilor, cât și cea a Războinicilor vor da tot ce au pe treseul din această mare pentru a-și mai alina puțin docul de casă! Va fi, poate, cel mai înverșunat joc pentru comunicare de când au ajuns în Dominicană, iar acum se va vedea determinarea cncurenților. 

Jador este dus de urgență la cel mai apropiat spital
Jador este dus de urgență la cel mai apropiat spital[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tabăra Faimoșilor nu va fi ocolită de probleme! Jador se accidentează și are nevoie de îngrijiri speciale 

Determinat să audă vești de la familie atât pentru el, dar și pentru colegii de echipă și să aducâ cât mai multe puncte echiei sale pentru a căștiga premiul din această seară, Jador nu mai ține cont de riscuri și dă tot ce poate pe traseu! În lupta acerbă pentru a câștiga confruntarea, Jador se accidentează și are nevoie de îngrijirile medicilor, carel transportă de urgență la cel mai apropiat spital! 

Află cine părăsește competiția Survivor România
Află cine părăsește competiția Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tensiune în consiliul de eliminare de la Survivor românia! Cine este a treia persoană propusă spre a părăsi competiția 

Faimoșii sunt cu moralul la pământ, mai ales că ultmele trei confruntări le-au pierdut în fața Războinicilor, iar acum îi așteaptă un nou consiliu de eliminare, în urma căruia vor mai pierde un coleg de echipă. Deja sunt nominalizate Roxana Nemeș și Elena Marin, iar în urma nominalizării făcute de către favoritul publicului, vor afla și cine va fi a treia persoană propusă să părăsească competiția Survivor România. 

Citeste si: Survivor România 2021 vs Survivor Romania 2020! Faimosul Culiță Sterp, superior Războinicului care îi este frate, Iancu!

Astfel, vor și multe emoții, tensiune și agitație în tabăra echipei roșii, iar toată lumea așteaptă su sufletul la gură să afle cine va pleca din Republica Dominicană. 

Urmăriți cea mai nouă ediție a emisiunii Survivor România 2021, de pe Kanal D, pe 28 februarie, de la ora 20:00. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Survivor România 27 februarie. Roxana Nemeș, în conflict cu Faimoșii după ce a fost propusă spre eliminare: „Te-am votat pentru că meriți!”

Faimoșii au decis! Roxana Nemeș, la un pas de de a părăsi competiția Survivor România: „Mă nominalizează până mă elimină!”

Cine este Roxana Ghiță de la Survivor România. Războinica a fost olimpică la matematică

Perioada următoare nu vine cu vești îmbucurătoare pentru Berbeci, Lei și alte 3 zodii

ULTIMA DORINȚĂ a lui Alexandru Arșinel. Ce voia să facă înainte să moară?

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Care a fost secretul cel mai bine păstrat de Regina Elisabeta a II-a. Suverana avea acest ritual în fiecare seară

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies