Survivor România: Asiana îi ia apărarea Elenei după ce toți ceilalți faimoși au pus-o la zid: „Mi-am dat seama că ea chiar este singură. Prea mulți se împotrivesc împotriva ei”

Survivor România: Asiana a analizat situația din echipa Faimoșilor și a realizat că Elena este încolțită și pusă la zid de colegi fără ca ei să aibă un motiv real.

Autor: A.B.G.

In articol:

Elena Ionescu este pusă la zid de colegii care cred că ea nu știe să joace în echipă și face totul ca să fie doar în favoarea ei. Concurenta de la Survivor este foarte afectată de vorbele colegilor ei și s-a retras alături de Asiana pentru a discuta situația.

Citeste si: FanArena. Lino Golden, detalii de culise din Survivor România: „Faimoșii nu mai sunt o echipă”

Citeste si: Livian și Bianca de la Puterea Dragostei se sărută cu patos în ultimul vlog împreună. Ce se întâmplă cu relația celor doi

Citeste si: Trei Faimoși nominalizați spre eliminare la „Survivor România”- Bogdan Vlădău, Asiana Peng și Elena Ionescu

Citeste si: „Îmi place să greșesc”. Jador, indecis între fosta și actuala iubită- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Elena de la Survivor România i s-a confesat Asianei și i-a spus tot ce are pe suflet, în legătură cu fiecare concurent care s-a comportat urât cu ea.

La rândul ei, Asiana i-a dat dreptate Elenei și spune că și ea a observat comportamentul colegilor.

„Efectiv încerc să nu mai am niciun fel de treabă să nu mă mai bag în discuții, ă nu mai alimentez nimic. Mi-ar plăcea să fie oameni care să-mi spună în față dacă au ceva de spus, nu în plin consiliu, fără niciun argument. Mi s-a părut foarte urât ce s-a întâmplat.

Ghiță este un om extraordinar pe teren... 'dar are un caracter zero, a continuat Asiana.'”, a spus Elena Ionescu la Survivor România. 

Ce spune Asiana Peng despre certurile dintre Elena Ionescu și ceilalți Faimoși

Asiana Peng este cea mai mică concurentă din competiția Survivor, motiv pentru care faimoasa crede că va fi eliminată. 

„Mă tot gândeam așa, noi suntem foarte puține fete, Ana este de puțin timp aici, pe ea nu o putem include.

Grațiela s-a făcut foarte apropiată de băieți. Când vine vorba de joacă se joacă doar cu ei. Aseara, imediat după consiliu, m-am dus la ea și i-am spus: Grațiela, eu te-am votat pentru că am mers după criterii de traseu. A încercat într-un fel sau altul să mă voteze, eu explicându-i clar că nu am nimic personal cu ea. Este clar că usor usor vor să mă elimine. Sper să nu le dau această ocazie. Sper să pot să le mai arăt o dată potențialul.”, a spus Asiana Peng, în cadrul emisiunii Survivor România. 

Asiana spune că Faimoșii o acuză pe nedrept pe Elena și a realizat aceste aspecte singură. Acesta este și motivul pentru care s-a dus la Elena și a stat de vorbă cu ea. În plus, Asiana o consideră un exemplu demn de urmat pe Elena Ionescu.  

„Făra să intervină altceva între mine și Elena, am analizat și mi-am dat seama că ea chiar este singură și nu este ok. Prea mulți se împotrivesc împotriva ei. Sper să reușesc si eu ca ea să trec cu ușurință peste fiecare nominalizare la consiliu și să mergem mai departe fără tot felul de discuții, care nu își au locul.”, a mai adăugat Asiana Peng. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Survivor România. Lino Golden a fost eliminat din echipa Faimoșilor

Survivor România. Bogdan Vlădău, Elena Ionescu și Asiana Peng sunt Faimoșii propuși către eliminare

Lino Golden s-a întors acasă de la Survivor România! A fost așteptat de iubită, care l-a sărutat îndelung FOTO&VIDEO

Zodiile care vor câștiga mulți bani în luna Iulie. Marte intră în zodia Taur în luna Iulie

Trebuie SĂ DEA BANII! Vestea momentului pentru acești români. Guvernul a făcut anunțul

Urina umană, folosită ca îngrășământ în diferite culturi! Care sunt rezultatele experimentului

Armata rusă şi-a anunţat retragerea din Insula Şerpilor. Forțele ucrainene au distrus un important sistem de rachete amplasat în zonă

Anamaria Prodan, lipsită de inhibiții. Impresara a vorbit despre viața intimă: „Am încercat absolut tot!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies