Survivor România. Elena Ionescu, despre motivul pentru care este votată de băieți ”Pentru că nu dorm noaptea lângă ei și îi iau în brațe ...”

Elena Ionescu, nominalizată pentru eliminare își spune părerea despre motivul pentru care crede ea că Grațiela este protejată de băieți.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Elena Ionescu


In articol:

Elena Ionescu și Asiana Peng au fost din nou nominalizare pentru eliminare în ediția de duminică de la Survivor România. Cele două sunt nemulțumite și cred că Grațiela, deși este mai slabă ca ele din punctul de vedere al traseelor, este protejată de băieți.

Elena Ionescu

”Cel mai urât mi se pare că Grațiela, în toată ecuația asta, nu a zis absolut nimic și a încercat cumva să zâmbească și să spună colegilor că asta este, să nu se mai discute despre povestea asta, despre cine alege, cum alege, pentru că nu vrea să fie nimeni influențat, pentru că-i convine ei situația, a spus Elena după ce a aflat că Ana o va nominaliza pee a pentru eliminare.

”Eu am încercat să înțeleg și să-i dau credibilitate (n.red Grațielei), și să cred că va fi un om corect (…) de fiecare data sunt scoasă la bătaie, pentru ce? Pentru că nu sunt în grațiile băieților și că nu dorm noaptea lângă ei și îi iau în brațe? (…) Știe că e simpatizată de băieți în momentul de față, pentru că ea se joacă cu băieții mai mult decât cu noi, ea are niște lucruri pe care le face…nu știu dacă le face intenționat”, a spus Elena Ionescu.

Citeste si: Tensiuni în echipa Faimoșilor. Ceartă de proporții între Bogdan Vlădău și Elena Ionescu: „Tu ești...”

Citeste si: Survivor România. Bogdan Vlădău, Elena Ionescu și Asiana Peng sunt Faimoșii propuși către eliminare

Elena Ionescu

Declarațiile Elenei referitoare la Grațiela au continuat și în interviul pe care l-a dat apoi reporterului de la Survivor România. ”Ea a intrat în grațiile lor, și-a creat niște simpatii, și atunci băieții sunt în jurul ei, ca și cum ”nu o răniți pe Grațiela”, a spus Elena Ionescu de la Survivor.

Citeste si: Gratiela Duban, imagini incredibil de fierbinti! Nu s-a dat in laturi de la pipaieli pe fund si pe sani! VIDEO

Grațiela Duban

Reacția lui Andrei Duban la imaginile cu Grațiela în brațele altui bărbat

Grațiela Duban de la Survivor România a fost surprinsă, în urmă cu câteva zile, în brațele lui Ghiță, unul din colegii ei de echipă, care o consola după o ceartă cu aceeași Elena.

Gestul ei a fost comentat la Fan Arena de soțul ei, Andrei Duban. ”Este absolut normal! Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afara de o îmbrățișare normală. Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect altul decât este”, a fost răspunsul lui Andrei Duban.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate