Suspansul a luat sfârșit! Răzvan Fodor și Sorin Bontea sunt marii câștigători de la Asia Express

Echipa formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor a câștigat competiția din Asia.

Distribuie pe:

Autor: C.G.


In articol:

Răzvan Fodor și Sorin Bontea sunt marii câștigători de la Asia Express

Suspansul a luat sfârșit! Competiția Asia Express a fost câștigată de echipa formată din Răzvan Fodor și Sorin Bontea. În finală, ei au luptat pentru marele premiu împotriva lui Speak și a Ștefaniei.

Fanii au fost nerăbdători să afle cine sunt marii câștigători, iar în mediul online au apărut tot felul de speculații legate de echipa de pe locul 1.

Citeste si: Cum arată de fapt inelul pe care Speak l-a cărat cu el în Asia pentru a o cere de nevastă pe Ștefania

Citeste si: Adda, declarație pentru soț, după eliminarea din Asia: "Sunt o crizată cu gura mare care urla si te supara..."

Citeste si: Speak, gest rușinos după ce s-a calificat în finala Asia Express! Fanii l-au taxat imediat: "Te scărpinai în..."

Ambele echipe au luptat pentru a ajunge pe primul loc, dar numai una a câștigat. Răzvan Fodor și Sorin Bontea nu numai că au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de eură, cei doi și-au format o prietenie strânsă.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea sunt marii câștigători de la Asia Express

Motivul pentru care, de când s-a întors din Asia, Răzvan Fodor poartă cu el o injecție cu adrenalină

Răzvan Fodor a fost concurent într-un show extrem în Asia, acolo unde a partcipat la probe dificile, deși este bolnav de astm.

Puțină lumea știa înainte de aventura în Asia că Răzvan Fodor suferă de astm, o boală care poate avea consecințe grave, dacă nu e ținută sub control. ”Știți ce înseamnă să simți că ți se blochează aerul în plămâni, că nu poți să-l dai afară?”, a povestit Răzvan Fodor despre boala sa.

Actorul în vârstă de 44 de ani a făcut echipă în asia cu Sorin Bontea, care l-a ajutat să treacă peste toate momentele dificile. Însă,Fodor a povestit cum a fost pregătit pentru boala sa în Asia.

”Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram. Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el. Dacă intram într-o piață cu flori trebuia să am grijă să-mi dau cu spray, dacă intram în praf, îmi doream să mi se spună dinainte dacă era o probă care implica praf, pentru a-mi lua medicamentele din timp. Am ținut-o sub control (n. Red. Boala), dar m-a ajutat faptul că știam că am la mine injecția aceea cu adrenalină, pe care o am și acum cu mine”, a povestit recent Răzvan Fodor într-o emisiune tv.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate