Suspiciune de coronavirus la Giurgiu! O femeie s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe, după ce a interacționat cu un bărbat din Italia

O femeie din Giurgiu a mers la Unitatea de Primiri Urgențe după ce a participat la un seminar cu un lector din Italia. Ea este suspecta de coronavirus, după ce a acuzat stări de rău.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

O femeie de 39 de ani s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Giurgiu. Se simțea rău și le-a spus medicilor din cadrul unității că în perioada 23.02 – 24.02.2020 a participat la un seminar desfășurat în Giurgiu, al cărui lector a fost un bărbat din Italia, venit în România din zona Radova.

Medicii de la Spitalul Județean Giurgiu i-au recoltat probe și le-au trimis la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din București. Familia, colegii de serviciu ai femeii și toți cei care au participat la seminarul din 23.02 – 24.02.2020 vor fi testați și izolați la domiciliu, în cazul în care analizele femeii vor avea un rezultat pozitiv.

Citeste si: Un tată și-a omorât copilul în bătaie din cauza unui bilet la pariuri. Reacția halucinantă a bărbatului: „Din cauza economiei....”

Citeste si: Pe Ludovic Orban îl cunoaște o țară întreagă, dar puțini știu cum arată și cu ce se ocupă fratele premierului interimar, Leonard Orban!

fara descriere

Zeci de pasageri, blocați în aeroporturi! Toate zborurile spre Italia au fost suspendate din cauza coronavirusului

Zeci de pasageri au rămas blocați pe aeroportul Henri Coandă din Otopeni. Autoritățile au decis să suspunde zborurile pe ruta spre Italia. Câteva companii aeriene au anulat și zborurile dinspre Torino și Milano și mii de oameni așteaptă un răspuns pentru a-și putea recupera banii.

Oamenii sunt rev oltați pentru că nu au fost anunțați din timp în legătură cu aceste schimbări. Mulți dintre ei au aflat atunci când se aflau deja în aeroport că zborul lor a fost anulat.

„Aş vrea să iau un zbor spre altă ţară şi de acolo să trec în Italia. Vin din Piatra Neamţ, sunt de 17 ani în Italia. Nu pot să îmi pierd locul de muncă, am o fată acolo, mă aşteaptă”, a spus o femeie care ar fi trebuit să ajungă în Italia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate