Syda, fostul soț al Elenei Băsescu, primele declarații despre noua iubită: „Relația noastră a demarat...”

Fostul soț al Elenei Băsescu a vorbit despre noua sa iubită.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Bogdan Ionescu(Syda), fostul soț al Elenei Băsescu, a făcut primele declarații despre femeia cu care se iubește.

Acesta nu se mai ascunde și a dezvăluit în ce relații se află cu femeia cu care a fost surprins în ultima perioadă.

„Relaţia noastră a demarat ca una de afaceri. Pe măsură ce ne-am cunoscut, a evoluat în direcţia pe care suntem acum. Ne-am cunoscut acum câteva luni. De atunci am ajuns în punctul în care suntem acum” a spus Syda, în cadrul unei emisiuni TV.

După despărțirea de Elena Băsescu, femeia care i-a fost soție și cu care are doi copii, Bogdan Ionescu a avut o relație cu Maria Grigoriu. Relația părea a fi una serioasă și chiar mulți credeau că Syda se va căsători cu aceasta. Mai ales că Maria Grigoriu era văzută des, alături de Syda, dar și în compania copiilor acestuia.

Citeste si: Jador și Bogdan Mocanu, spectacol cu un artist extrem de cunoscut! Ce le-a spus Mocanu fanilor

Citeste si: Andreea Marin a dat foc internetului cu fotografiile sexy din insula Capri! ”Cred că se vede un pic cam mult în pozele astea!”

Citeste si: Iubitul Andreei Marin a “sărăcit” de când e cu vedeta! Consulul Adrian Brîncoveanu are mai puţini bani în conturi!

Însă, anul trecut, cuplul s-a destrămat, iar la scurt timp, Syda a fost văzut în compania unei alte brunete, Sofia Meraki. Aici se pare însă că a fost o iubire cu năbădăi, cu o despărțire nu foarte civilizată, despre care presa a scris la începutul anului destul de mult.

Bogdan Ionescu a împlinit recent 40 de ani

La începutul lunii iunie, paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe Bogdan Ionescu la un celebru restaurant, în compania unei tinere. Cei doi erau la masă, mâncau fără însă a vorbi prea mult. Părea mai degrabă un cuplu cu state vechi decât unul aflat la primele întâlniri. Bruneta care se afla în compania lui Syda, o frumoasă brunetă, ce a mâncat delicat un desert, părea a avea undeva la 20 de ani, semn că fostul soț al Elenei Băsescu trage la partenere tot mai tinere.

Imediat după ce a împlinit 40 de ani, Bogdan Ionescu a transmis un mesaj cu subînțeles.

Starea mea de spirit la vârsta de 40 de ani este una foarte bună! Până la urmă vârsta este doar o stare de spirit! Nu am nici cel mai mic regret în viaţă, iar dacă aş lua-o de la capăt, dacă aş avea puterea să dau timpul înapoi, aş fi făcut totul la fel!", a spus Bogdan Ionescu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate