Tamara Buciuceanu și-ar fi prevestit moartea? Care au fost ultimele versuri recitate de actriță

Tamara Buciuceanu a murit în urmă cu o zi în spital. Marea actriță și-ar fi prevestit moartea?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

tamara buciuceanu a murit


In articol:

Marea actriță Tamara Buciuceanu-Boteza a murit în urmă cu o zi la vârsta de 90 de ani. Actrița s-a stins din viață în Spitalul Elias, acolo unde era agravată. Starea sa de sănătate se agravase, conform surselor medicale.  Aceasta a ajuns de urgență pe mâinile medicilor din cauza unor probleme cardiace. A fost internată de la începutul lunii octombrie.

”E într-o stare gravă. Este intubată și ventilată mecanic, este într-o stare severă. Starea dumneaei s-a agravat”, a declarat ieri, pentru Mediafax.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.

Citeste si: Un tânăr de 30 de ani din Dâmbovița s-a sinucis! Motivul îți va da fiori

Citeste si: Rafaela de la ”Puterea Dragostei”, călcată în picioare, în club! ”M-a tras de păr și m-a lovit peste față, de mai multe ori” DEZVĂLUIRI

Citeste si: VIDEO | Misiune grea pentru Ludovic Orban. Ce trebuie să facă pentru a trece de votul Parlamentului și a evita anticipatele

Tamara Buciuceanu-Botez și-ar fi prevestit moartea?

Marea actriță Tamara Buciuceanu-Botez și-ar fi prevestit moartea.

Anul trecut, Tamara Buciuceanu-Botez și-ar prevestit moartea. A recitat o poezie în cadrul unei gale organizată de Teatrul Metropolis. Gala a avut loc în data de 17 decembrie 2018, când a spus următoarele versuri: „Când nu veţi mai mirosi flori de câmp pe scenă seara / Poate vă veţi întreba atunci: unde-o fi plecat Tamara?”.

„Mă bucur că nu m-ați uitat! Suntem la o întâlnire de suflet. Mi-am făcut meseria cu cel mai mare drag și cu cea mai mare seriozitate. Dacă m-ați aplaudat 65 de ani înseamnă că ați înțeles ce am vrut să spun pe scenă și vă mulțumesc!”, le-a mai transmis ea.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate