Tânăr din Iaşi, însoţitor de bord, găsit spânzurat într-o pădure! Motivul pentru care și-ar fi pus capăt zilelor

Un tânăr de 24 de ani din Iaşi, însoţitor de bord, a fost găsit spânzurat într-o pădure din municipiu, asupra sa nefiind găsit vreun bilet de adio.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Tânăr din Iaşi, însoţitor de bord, găsit spânzurat într-o pădure! Motivul pentru care și-ar fi pus capăt zilelor


In articol:

Robert Ştefan Cepăreanu a plecat în urmă cu două zile de acasă, iar joi trebuia să se prezinte la muncă, lucru care nu s-a întâmplat. El muncea ca însoţitor de bord la o companie aeriană.

Bărbatul a fost găsit spânzurat, vineri, în pădurea din apropierea pârtiei de schi din zona Copou. El nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-şi explice gestul, în timp ce telefonul său era descărcat.

O fostă colegă de serviciu, Ştefania Sidor, îl descrie pe tânăr ca fiind cu bun simţ, respectuos şi muncitor.

“Era un tânăr cu foarte mult bun-simţ, cum rar mi-era dat să văd acolo, foarte respectuos, responsabil şi muncitor. Va rămâne mereu în amintirea mea ca fiind copilul cu zâmbetul pe buze, chiar şi atunci când îmi spunea povestea sa de viaţă, una cel puţin amară... Dumnezeu să te ierte, copil blând şi bun!“, a scris pe Facebook, Ştefania Sidor.

Citeste si: Fără precedent! A trăit câteva luni cu un glonț în craniu, după ce iubitul a împușcat-o fără ca ea să știe. Cum a fost posibil?

Citeste si: Chinuri cumplite pentru o femeie de 41 de ani! Sechestrată, violată și desfigurată de un sătean: „Are părul rupt și nu poate vorbi...”

Tânăr din Iaşi, însoţitor de bord, găsit spânzurat într-o pădure! Motivul pentru care și-ar fi pus capăt zilelor

Motivul pentru care și-ar fi pus capăt zilelor tânărul însoțitor de bord de Iași 

Deși Robert Ştefan Cepăreanu, tânărul din Iași care și-a pus capăt zilelor, nu a lăsat un bilet de adio, aproapiții spun că tânărul suferea din dragoste. Se pare că unul dintre motivele pentru care căzuse în depresia erau problemele cu o tânără de care era îndrăgostit. 

În plus, fusese anunțat de compania aeriană română pentru care lucra că va fi plătit în funcție de numărul de ore de zbor efectuate. În plină pandemie, tânărul ieșean nu avusese foarte multe zboruri și vestea că avea să primească mai puțini bani l-ar fi îngrijorat. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate