Tanara asta sexy si frumoasa e POLITISTA! Ce servicii presteaza cand termina tura... O sa ramai uimit

Vasile Mădălina din Târgu Jiu are 23 de ani, este absolventă a cursurilor liceale din cadrul Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu” si este angajată a Poliţiei Municipale Motru ca referent grad II şi este pasionată de pictură.

Autor: I.M.D.

„ În prezent sunt şi masteranda la aceeaşi facultate la Administrarea Afacerilor în Turism şi Servicii. Am 23 de ani şi desenul a fost pasiunea mea de mică. Iniţial, nu mi-a plăcut pictura… mi se părea că parcă strica frumuseţea desenului. Dar asta era şi din cauza faptului că nu ştiam cum să pictez…dar în perioada adolescenţei a început să mă pasioneze pictura.

Ţin minte că am început prin clasa a 9-a să pictez un peisaj într-o pădure. A ieşit mai bine decât m-aş fi aşteptat. Aşa, am început să-mi fructific talentul. Am realizat câteva tablouri pe care le am acasă, câteva pe care le-am făcut cadou şi câteva pe care le-an vândut, dar foarte puţine din păcate”, a povestit Mădălina pentru gorj-domino.ro.

Pentru a isi spori veniturile, Vasile Madalina picteaza pe pereti.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

„În ceea ce priveşte pictura murală… am început să pictez pe pereţi mai mult într-o joacă. Am făcut nişte personaje din desene animate pe un perete din camera mea şi am recondiţionat un perete din baie.

Dar nu m-am gândit să merg mai departe cu acest tip de artă. Până când acum 2 ani mi s-a propus să pictez un labirint pentru copilaşi cu tema de Paşte în mall-ul oraşului. A fost lucrarea care m-a „propulsat” în acest domeniu. De anul acesta, însă, am început să pictez pe pereţii camerelor de copii. Şi îmi place la nebunie. Mai ales să le văd reacţia celor mici care sunt fascinaţi de personajele animate care parcă prind viaţă.
Ca timp, 2 pereţi aproape plini dintr-o cameră pot fi realizaţi cam într-o săptămână, dar depinde. Iar preţul variază în funcţie de complexitatea, mărimea picturii, în funcţie de perete între 80 şi 150 lei pe metru pătrat”,
a mai adaugat politista Mădălina Vasile.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies