Tânăra care s-ar fi aruncat de pe podul Cernavodă, de negăsit. Ultima persoană care ar fi văzut-o în viaţă, detalii teribile: ”Mergea pe şinele de tren...”

Detalii noi ies la iveală despre tânăra din Cernavodă care a dispărut de acasă. Conform unei persoane care a văzut-o în viaţă, se pare că aceasta era foarte supărată şi mergea pe şinele de tren.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriereAu trecut trei zile de când Teodora, o tânără de 18 ani, a dispărut de acasă şi nimeni nu ştie nimic despre ea. Tatăl ei vitreg i-a găsit rucsacul pe podul Anghel Saligny, iar mama ei a venit de urgenţă în ţară din Statele Unite.

“Am vorbit cu toţi prietenii ei. Singurele căutări care se mai fac sunt în apă. Altceva nu mai am nimic de comentat”, a spus femeia, conform reporterntv.ro.

De asemenea, o persoană a oferit detalii incredibile despre tânăra de 18 ani:
 

“Mergea pe şinele de tren, plângea cu telefonul mobil în mână şi chiar a vorbit la un moment dat la el”, spune ultima persoană care a văzut-o în viaţă pe Teodora, tânăra de 18 ani din Cernavodă care s-ar fi aruncat de pe podul feroviar Anghel Saligny.

În plus, se pare că ea i-ar fi trimit un mesaj tatălui ei vitreg.

”Sunt pe podul din Cernavodă, am nişte probleme şi nu ştiu ce se va întâmpla cu mine. Vreau să ştii că eşti singurul în care am încredere să îţi trimit mesajul acesta, îmi pare rău că te bag în asta...”, aceasta ar fi o parte din ultimul mesaj al Teodorei, adresat se pare, tatălui ei vitreg.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate