Tânăra din Africa găsită moartă într-un cămin studențesc din Timișoara era nepoata președintelui Ugandei

Detalii uluitoare au ieșit la iveală în cazul studentei africane găsită fără suflare în camera de cămin de la Timișoara.

Autor: A.M.

In articol:

Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală despre tânăra originară din Africa, găsită moartă într-o cameră studențească din Timișoara.
Kajuma Birungi avea 24 de ani și era nepoata președintelui Ugandei. Tânăra era studentă la Universitatea de Vest din Timişoara, în anul întâi la masterat.

Citeste si: O tânără din Africa, găsită moartă într-un complex studențesc din Timișoara

 

Iubitul fetei a sunat la 112 tocmai din Africa

Apelul la serviciul de urgență a fost făcut tocmai din Africa, de către iubitul fetei.
El le-a transmis celor de la urgențe că iubita lui se simte rău și le-a spus operatorilor că tânăra locuiește în Timișoara, pe Aleea FC Ripensia, la numărul 15.
Prima dată, ar fi fost trimisă la acest caz o ambulanță privată, însă adresa nu coincidea.
Tânăra locuia, de fapt, în căminul 15 din Complexul Studențesc, iar cei de la serviciul privat de ambulanță au ajuns într-un final la ușa ei. Au bătut la ușă, însă nimeni nu le-a răspuns, așa că au plecat.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Andrei Zaharescu e în pericol să fie demis din postul de consul în Africa de Sud! Vezi motivul pentru care ar putea pierde salariul de 6.000 de dolari pe lună!

 

Luni, iubitul fetei a sunat din nou la 112 și a cerut ajutorul dispecerilor, disperat de faptul că nu a mai reușit să intre în contact cu ea.

De această dată, la caz a fost trimis un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Timiș.

Angajații ISU Banat au spart ușa de la intrarea în cameră și au găsit-o pe tânără decedată. Trupul neînsuflețit a fost preluat și dus la Institutul de Medicină Legală din Timișoara.

Medicii vor stabili, în urma autopsiei, care este cauza decesului tinerei de 24 de ani, potrivit tion.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies