Tânărul ars în incendiul din Piatra Neamţ, infestat cu două bacterii în spitalul din Iaşi! Nu s-a schimbat nimic de la Colectiv!

Au trecut trei ani de la marea tragedie din Colectiv, dar România nu este încă pregătită să trateze marii arşi. Orice caz de acest fel se transformă încet - încet în tragedii şi doar clinicile din străinătate reprezintă o salvare pentru aceşti oameni.

Autor: C.I.P

Asta se întâmplă şi în cazul lui Alexandru, tânărul ars în explozia de la Piatra Neamţ. Pentru el salvarea o reprezintă o clinică din Belgia, acolo unde a fost transferat pentru a fi tratat. Ce au aflat medicii belgieni când l-au examinat a fost şocant. Alex a fost operat de mântuială şi s-a infestat şi cu două bacterii contactate la spitalul din Iaşi.

"Informatia este foarte adevarata pentru ca a fost spusa chiar de doctorul care l-a operat, deci nu e nimic fals. Sunt doua bacterii, dar m-a linistit, mi-a zis ca e ceva normal in cazuri de genul acesta. Nu a fost ca o acuza, a fost ca o constatare din partea domnului doctor.", a declarat Ionel Băieşu, tatăl lui Alexandru, în exclusivitate pentru Ştirile Kanal D.

Reacţia spitalului din Iaşi, dar şi mai multe detalii despre starea de sănătate a lui Alexandru au fost prezentate în cadrul jurnalului Ştirilor Kanal D. În România nu s-a schimbat mai nimic în privinţa arşilor, asta la trei ani de la dezastrul din Colectiv!

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ultimul mesaj trimis pe WhatsApp de fotbalistul decapitat de impresar! Se lăuda că e în pat cu soţia celui care l-a ucis ulterior

Ce faci dacă te muşcă un câine? Când te poţi trata acasă?

Probleme grave pentru tatăl Denisei Răducu! Este dependent de pastile după moartea artistei

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

A explodat bomba despre Pfizer! Ce efect are asupra celulelor din corp? S-a aflat cum a fost creat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cum s-a terminat actuala ediție "Te cunosc de undeva". Adriana trandafir a câștigat concursul. Cui i-au căzut dinții

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies