Ţăndărică, tratament regesc de Sărbători! Cum a fost cazat şi cu ce maşină de lux a fost plimbat prin zona Moldovei îndrăgitul toboşar

Ovidiu Lipan Ţăndărică a cântat de Revelion la Iaşi şi Bacău şi a avut mare succes

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Considerat unul dintre artiştii de top ai României, Ţăndărică este tratat pe oriunde se duce că atare, adică exact ca un star. (intră să vezi ce vicii scumpe are Ovidiu Lipan Ţăndărică)

La fel s-a întâmplat şi în perioadă Sărbătorilor de Iarnă, atunci când îndrăgitul toboşar a avut de susţinut o serie de concerte la Iaşi şi în Bacău, alături de celebra trupă Saragoza Band sau Bosquito!

Ovidiu Lipan Ţăndărică a avut parte de un tratament de star în Moldova! Cu ce a fost plimbat de organizatorii

Organizatorii evenimentelor de Revelion, şi în principal managerul Radu Groza, cel care a fost pionul care a pus la punct toate spectacolele în cea mai importantă seară a anului, avut grijă de toate detaliile în privinâa toboşarului! Astfel, în cele trei zile în care a zăbovit în zona Moldovei, Ţăndărică a fost cazat la un hotel de patru stele, spectaculos, din care nu i-a lipsit nimic, inclusiv jacuzzi, iar în privinţa transportului, el a beneficiat de unul de cinci stele! ”Artistul, la fel ca şi vedetele internaţionale prezente la Iaşi şi Bacău au fost duse cu limuzine de lux, ultimul model, aşa cum merită! Totul a fost la superlativ”, a declarat Radu Groza pentru WOWbiz.ro!
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: