Vedete

Tania Budi s-a fotografiat alaturi de un actor celebru!

Actrita a fost prezenta la premiera filmului “Head Bullet” si a profitat de ocazie pentru a conversa si a se poza impreuna cu Adrien Brody, interpretul rolului principal in filmul “Pianistul”.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


 

Tania Budi s-a fotografiat alaturi de un actor celebru! icon photo
Ieri seara a avut loc in Romania premiera filmului “Head Bullet”. Lungmetrajul se bucura de o distributie de zile mari,in care se regasesc John Malkovich si Antonio Banderas si ii are ca protagonisti pe actorii Adrien Brody si romanca Alexandra Dinu.

Interesul pentru premiera acestui film a fost urias, astfel incat vedetele din Romania s-au inghesuit sa participe la eveniment.

Printre acestea s-a numarat si Tania Budi, actrita care s-a si fotografiat alaturi de Adrien Brody, partenerul din film al Alexandrei Dinu.

“Head Bullet" a avut premiera in seara aceasta in Romania. Un film cu un mesaj puternic, cu frumoasa Alexandra Dinu si magicul Adrien Brody. Un astfel de privilegiu de a vorbi dupa cina”, a scris Tania Budi pe pagina sa.

Adrien Brody a devenit cunoscut in randul cinefililor din intreaga lume, dupa ce a fost rasplatit cu Premiul Oscar la categoria “Cel mai bun actor”, in 2003, pentru rolul principal intepretat in “Pianistul”, film regizat de Roman Polanski.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune